yes girl HACKS: Mitä kosmetiikkaa säilytämme jääkaapissa?

yes girl HACKS: Mitä kosmetiikkaa säilytämme jääkaapissa?

 

Huh hellettä! Olemme henkeen ja vereen kesän lapsia, mutta kaiken kuumuuden keskellä aivomme ovat sulaneet. Yritämme pikku hiljaa päästä takaisin normaaliin elämään (kiitos kärsivällisyydestä <3) ja nyt halusimme tulla vinkkaamaan, tärkeästä jutusta: meidän jääkaapin sisällöstä!

Sen lisäksi, että käymme tasaisin väliajoin jääkaapilla hakemassa kylmä juomia, niin sieltä löytyy myös meille tärkeää kosmetiikkaa. Hello viilentävät ja virkistävät kasvosuihkeet! Mikäs sen ihanampaa kuin muutama jääkylmä-suihkaus kasvovettä hikiselle naamalle? Yes, please?! Tätä ainakin viiden minuutin välein!

 

On kiistelty tarvitseeko kosmetiikkaa pitää jääkaapissa. Tämä on toki makuasia ja riippuu pitkälti myös siitä, mitä tuotteita käyttää. Haluamme kuitenkin uskoa, että ne säilyvät pidempään – ja ainakin kynsilakkojen kohdalla ollaan saatu jo useampi hapettunut väri pelastettua, kun niitä on pitänyt kylmässä.

Eikä tässä ole kyse pelkästään kesäjutusta, vaan pidämme näitä ihan ympäri vuoden jääkaapissa. Kynsilakkojen ja kasvosuihkeiden lisäksi tuotteet, jotka sisältävät aktiivisia ainesosia, kuten C-vitamiinia on melkeinpä pakko myös pitää kylmässä. Lämpimässä kylppärissä aktiiviset ainesosat alkavat käymään herkemmin. Makes sense?

 

 

 

 

Mitä kosmetiikkaa säilytämme jääkaapissa?

♡ silmänympärysvoiteet ja -geelit

♡ sheet maskit eli kasvonaamiot

♡ kasvosuihkeet

♡ kynsilakat

♡ aktiivisia ainesosia sisältävät tuotteet

 

➸ Monet tuotteet voivat mennä pilalle liian kuumassa tai kylmässä. Etenkin hajuvesien säilyttämistä kannattaa harkita tarkkaan, ettei lämpötila ja valo muuta tuoksua. Lisäksi pakkauksella on iso merkitys tuotteen säilyvyyteen ja etenkin se, ettei tuotteeseen pääse kosteutta!

 

Mitä sitten ei kannata missään nimessä laittaa jääkaappiin? Öljyt ja öljypohjaiset tuotteet pärjäävät vallan mainiosti ihan normaalisti kylppärin kaapissa.

 

Ja koska sharing is caring – meitä kiinnostaa tietää, mitä teidän jääkaapeista löytyy?

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmaista pizzaa ja viiniä!

Älä huoli, me inhoamme spämmejä yhtä paljon kuin sinäkin. Tilaamalla meidän uutiskirjeen saat pelkkää timanttista postia meiltä!