yes girl HACKS: Hiukset (kesä)kuntoon

yes girl HACKS: Hiukset (kesä)kuntoon

(Kaupallinen yhteistyö: Wella INVIGO)

 

Pidämme huolta kehomme hyvinvoinnista syömällä puhtaasti ja treenaamalla. Iho saa päivittäin huomiota, kun hoidamme sitä aamuin illoin. Lisäksi pidämme huolta mielemme sopukoista rentoutumalla ja yes girlmäiseen tapaan unpluggaamalla.

Myönnämme, että aika usein hiusten hyvinvointi on prioriteettilistan viimeisenä. Syyllistymme myös aivan liikaa kuivashampoon ylikäyttöön, mikä ei välttämättä ole ihan kosher päänahalle. Hyi meitä.

 

 

Wella-tyttöinä innostuimme uudesta INVIGO-tuotesarjasta, joka on kuin tehty meille yes girleille. Kiireiseen elämäntyyliin tarkoitettu hoitosarja on saanut nimensä englanninkielisestä sanasta invigorating. Suomeksi se tarkoittaa virkistävää ja elvyttävää.

Tuotteet tekevät instant sen, minkä lupaavat ja suurin osa tuotteiden aineksista on luonnonmukaisia. Niissä on käytetty mm. puuvillauutetta ja goji-marjoja. Kunnon superfoodia hiuksille! Sanottiinko jo, että kuin meille tehty?!

 

Elämme kummatkin melko hektistä elämää ilman ysistä viiteen -aikatauluja ja haastateltuamme muita yes girlejä teimme muistikirjaan merkintöjä siitä, että hiuksia hoidetaan harvinaisen vähän; välttelemme pesua viimeiseen asti ja kampaamokäynnit jäävät suunnilleen 1-2 kertaan vuodessa.

Hiuspohja on yhtä lailla ihoa, joka altistuu päivittäin saasteille, joten miksi emme antaisi sille ja hiuksille myös huomiota?

 

 

Tässä ovat yes girl HACKS hiusten hyvinvointiin:

Käytä huoletta eri tuotesarjan tuotteita ristiin. Petralla on käytössä omalle pehkollensa sopivat Blonde Rechargen ja Nutri-Enrichin tuotteet, kun taas minulla on omille väsähtäneille hiuksille Color Brilliancen ja Volume Boostin tuotteet.

Hiukset voi valmistella jo suihkussa eri hiuslookeja varten. Oletko kihartamassa tukkaa vai haluatko sleekimmän lopputuloksen? Volume Boostin Crystal Maskin (suihkussa käytettävä maski) jälkeen hiuksiin saa luotua kiharaa huomattavasti helpommin, kun taas  Color Brilliancen Miracle BB Spray (suihkun jälkeen) on täydellinen kiiltävän ja sileän tukan laittoon. Kyllä, luit oikein, bb-voidetta hiuksille!

Freesi päänahka on hyvä kasvualusta hiuksille. Hikisen treenin jälkeen päänahka kaipaa tasapainoa, eikä mikään tunnu niin ihanalta kuin Balance-sarjasta Refresh Wash -shampoo, joka sisältää päänahkaa virkistävää mentolia. How cool is that? Kaiken lisäksi se nopeuttaa päänahan verenkiertoa, mikä myös edistää hiustenkasvua!

Panosta hyvään hiusharjaan. Huono harja pilaa parhaimmankin tuotteen vaikutuksen, kun se vahingoittaa hiusta. Suosittelemme hellävaraista luonnonharjasta, joka on melkeinpä tarkoitettu hiustenpidennyksille.

Pitkän talven (ja kevään) jälkeen myös hiukset kaipaavat ravintoa. Nutri-Enrichin hiusnaamio on ollut meidän kummankin lemppari: se korjaa vahingoittuneet hiukset (hello sata vuotta vanha suoristusrauta), ravitsee kuivat ja koppuraiset latvat uuteen uskoon! Saman sarjan Wonder Balm on nimensä veroinen hiusvoide, joka hoitaa, mutta samalla tekee hiuksesta helposti käsiteltävän.

 

 

Meidän siipat ovat myös onnellisesti INVIGO-perhettä ja erityisesti Balance-sarjan tuotteet ovat olleet heidän mieleen. Clean Scalp -hilseshampoo ja Senso Calm -hoitomaski ovat olleet lyömätön yhdistelmä stressaantuneelle päänahalle. Jokaisesta hoitosarjasta siis löytyy aivan taatusti omille tarpeille sopivat tuotteet: 

COLOR BRILLIANCE BLEND™ sisältää yhdistelmän limekaviaaria, E-vitamiinia ja histadiinia.

NUTRI ENRICH BLEND™ sisältää gojimarjoja, E-vitamiinia ja pantenolia.

VOLUME BOOST BLEND™ sisältää puuvillaeliksiiriä ja volyymia antavia polymeerejä.

BLONDE RECHARGE BLEND™ sisältää kirkastavia ainesosia.

BALANCE BLEND™ sisältää mentolia ja lotuseliksiiriä.

 

Mikäli valinnanvaikeus iskee, niin kannattaa varata INVIGO-hoitoaika Wella-kampaamoon, jossa pääset a) ammattilaisen hoitokäsittelyyn, b) saat vähän omaa aikaa hoidon yhteydessä ja c) parhaat vinkit oman pehkosi hoitoon!

 

Share:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmaista pizzaa ja viiniä!

Älä huoli, me inhoamme spämmejä yhtä paljon kuin sinäkin. Tilaamalla meidän uutiskirjeen saat pelkkää timanttista postia meiltä!