yes girl HACKS: DIY eukalyptus suihku

yes girl HACKS: DIY eukalyptus suihku

 

yes girl HACKS on varmasti meidän yes girlien lemppari postaussarja ja näitä arjen pikku kikka kolmosia haluamme jakaa teillä yhä useammin.

It’s all in the little things you know.

Tällä kertaa Kriseldan IG-inbox räjähti käsiin kun Kriselda kertoi meikäläisen (Petra täällä moi!) inspiroimana kietoneen suihkuunsa eukalyptuksen oksia. Kyssäreitä tuli siihen malliin, että päätettiin omistaa jutulle oma postauksensa.

Tämä helppo ja jotenkin tosi terapeuttinen vinkki vaatii ainoastaan eukalyptuskimpun tai muutaman oksan sekä juuttinarua (tai vaikka ponnarin). Mitä freshimpi kimppu sitä parempi.

Mitä, miten ja miksi?

Aloita huuhtelemalla oksat, haluat kaikki mahdolliset mönjät ja mömmöt pois. Kiedo naru/ponnari oksien juureen ja kiinnitä sinun suihkuusi sopivaan kohtaan.

Kun oksat on kiinnitetty, voit hypätä suihkuun ja nuuhkia ihanaa aromaterapeuttista tuoksua. Eukalyptusta ja sen öljyä käytetään lääketieteessä sen antiseptisten ja rentouttavien ominaisuuksien takia, joten ei ihmekään että se sopii kylppäriin kuin valettu.

Eukalyptus kirkastaa ajatuksia, viilentää tunteita sekä tasapainottaa mieltä. Eukalyptus puhdistaa ilmapiiriä kielteisyydeltä tuoden rauhaa ja mahdollisuuden parhaiden puolien esiin tulemiselle. #yesgirlLOVES

Laita silmät kiinni ja hengittele hetki itseksesi. Meillä on usein toinen sieraimista enemmän auki, joten tunnustele jos toinenkin tuntuisi aukeavan.

 

 

EUCALYPTUS-SUIHKUN HYÖDYT:

♡ boostaa mielialaa, bye stress!

♡ avaa hengitystiet tehokkaasti, eukalyptus tunnetaan myös sen yskää torjuvista vaikutuksista

♡ raikastaa kylpyhuoneen tuoksun ja tuo terapeuttisen tunnelman

♡ näyttää kauniilta: halpa ja hauska keino tuoda kylppäriin ripaus luksus-fiilistä

♡ eukalyptuksen sanotaan vähentävän allergioita, joten tämä yes girl -kikka on täydellinen näin pahimpien kevätpölyjen aikaan

♡auttaa poistamaan lihasjännitystä

♡ eukalyptus ja siitä valmistettavat öljyt ovat luonnontuotteita

 

 

Kimppu toki kuivahtaa suihkuun, joten suosittelemme vaihtamaan sen esimerkiksi kahden viikon välein. Jos et löydä eukalyptuksen oksia, voit suihkutella kylppäriin eukalyptusöljyä. Tipauta pari tippaa myös vessanpönttöön. 😉

Tykkäämme myös kovasti kuvassakin näkyvästä Dr. Bronner’s:in eukalyptuksen tuoksuisesta kulttimaineessa olevasta monitoimisaippuasta.

Eukalyptus for the win!

 

Onko siellä joku jo etunenässä ehtinyt testaamaan tämän yes girlin life hackin?

Täällä ollaan hengitystiet avoinna, mieli rauhallisena suklaamunat suussa!

Ihanaa pääsiäistä kaikille toivottelee:

yes girlit
Petra & Kriselda

 

 

2 Comments

 1. Mrs. V
  21 huhtikuun, 2019 / 4:48 am

  Olen jo useita vuosia saunonut eucalyptys-vihdalla. Tämäkin pitää testata! Niin ihana tuoksu.

  • Petra Korpi
   Kirjoittaja
   22 huhtikuun, 2019 / 2:32 pm

   Hei ihan super ihana vinkki tuo vihta! Testaillaan siis molemmin puolin eucalyptusta uudella tapaa. Mökkisaunoiluja odotellessa, yes girlit Petra & Kriselda

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmaista pizzaa ja viiniä!

Älä huoli, me inhoamme spämmejä yhtä paljon kuin sinäkin. Tilaamalla meidän uutiskirjeen saat pelkkää timanttista postia meiltä!