yes girl goes Tampere: Tyttöjen Talo x Blockfest

yes girl goes Tampere: Tyttöjen Talo x Blockfest

 

 

yes girlin yhtenä missiona on tehdä hyvää ja erityisesti tyttöjen asiat kiinnostavat. Päästiin viime viikonloppuna toteuttamaan yksi meidän unelmista, kun tehtiin Blockfestin ja Tampereen Tyttöjen Talon kanssa yhteistyötä.

 

Tyttöjen Talo, eli “Tyttis” on nuorisojärjestö, joka toimii eri kaupungeissa ja Tampereelta löytyy yksi. Talo on tarkoitetttu 10-29 -vuotiaille tytöille, tytöksi ja naiseksi itseään identifoituville tai tyttöyttä itsessään pohtiville. 

Paikka tarjoaa tilojaan vapaa-aikaan ja harrastuksiin, sekä apua ja tukea haastaviin elämäntilanteisiin. Monet ovat löytäneet Tyttiksestä oman paikkansa, jossa voivat olla oma itsensä ja missä, tuntevat itsensä turvalliseksi.

 

 

Haluttiin antaa tytöille elämys, joten järkättiin Tampereen Tyttöjen Talon kanssa arvonta, jossa kolme tyttöä pääsi meidän kanssa festareille ja tapaamaan artisteja.

 

Järjestettiin tytöille keikkojen välissä meet & greetit, jossa he pääsivät vaihtelemaan kuulumisia ja ottamaan selfieitä artistien kanssa. Kaikki tytöt eivät halunneet esiintyä kuvissa, joten se yksityisyys suotakoon heille. 🙂

Mukana oli 20-vuotisjuhlavuottaan viettävän Rähinä Recordsin Elastinen ja Kapasiteettiyksikkö.  Lisäksi tavattiin upea Nelli Matula, Mikael Gabriel ja viimeisen kerran Blockfesteillä esiintynyt megastara Cheek.

Bäkkärillä törmättiin myös Reino Nordiniin, JVG:n Jareen ja Gaselleihin. Ihana bonari ja varmasti jokainen artistitapaaminen oli mieluisa tytöille. <3

 

 

Nellin tapaaminen oli meille hyvin tärkeä, kun hän on meidän yes girlien mielestä erinomainen esikuva nuorille naisille. Naisten oikeuksien ja tasa-arvon puolestapuhujana Nelli haluaa muistuttaa kaikkia naisia tuntemaan oman arvonsa ja pitämään puoliaan: Jokainen meistä kohtaa päivittäisessä elämässämme ihmisiä, jotka keskeyttävät meidät, kun puhumme tai vähättelevät osaamistamme ja mielipiteitämme. Silloin muiden ihmisten käytös voi alkaa juurtumaan meidän alitajuntaan ja alamme itsekin uskomaan heitä.

Meidän on seistävä selkä suorassa ja meidän on kohdeltava toisia rakastavasti ja kunnioittavasti. Erityisesti muita naisia. Se ei maksa mitään! yes girl AGGREES 100%.

Nelli on upea ja Suomen tähtitaivas kaipaa enemmän hänen kaltaisiaan nuoria naisia. <3

 

 

Kuten mainittu, ollaan pitkään haaveiltu tästä ja vähän nousi fiilikset pintaan, kun oli aika sanoa hyvästit tytöille. Tämä oli upea – ellei upein festarikokemus myös meille.

Isot kiitokset artisteille, Blockfesteille ja erityisesti Tampereen Tyttöjen Talolle, kun lähditte mukaan! Ja isoimmat respectit tyttiksen työntekijöille – teette äärimmäisen tärkeää duunia. yes girlit kiittää koko sydämestä!

 

Tyttöjen Talot:

Helsinki

Oulu

Turku

Espoo

Kuopio

Rovaniemi

 

Share:

1 Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.