yes girl GOES Lifeness

yes girl GOES Lifeness
Kaupallinen yhteistyö: Casall

 

Vietimme viime viikonlopun Lifeness-hyvinvointitapahtumassa Långvikissa. Arvatkaa tekikö hyvää hengailla koko viikonloppu Casallin mukavissa treenikamoissa, testailla uusia lajeja, syödä hyvin ja nauttia hotlahuoneen puhtaista lakanoista!

Täpötäys mailiboksi unohtui oikeasti ja ihokin sai hengähtää kun meikkipussia ei tarvinnut liioin penkoa.

 

 

Lifeness-viikonloppu on täydellinen irtiotto arjesta, rentouttava mutta aktiivinen. Testailimme eri lajeja (hello juoksutekniikkaharjoitteet ja saunajooga), kuulimme luennot vitamiineista sekä hetkessä elämisestä ja muilta osallistujilta tarttui rutkasti positiivista energiaa. Tällainen on go-go-go arjessamme harvinaista herkkua!

Mieltä ja kehoa rauhoittavat minilomat ovat varmasti koko ajan kasvussa. Yes girl suosittelee isosti!

Casallin jengi haluaa antaa pian alkavan joulukuun kunniaksi huippukoodin teille seuraajillemme: -40% heidän koko verkkokaupan valikoimastaan!!!

 

 

Nämä trikoot matchaavat täydellisesti tähän cooliakin coolimpaan joogamattoon. Petran harmaat lempparitrikoot löydät täältä ja Kriselda hurahti toppiinsa niin että meinasi nukkua se päällä. Pitkähihaisia treenipaitoja tulee muuten pidettyä yhä enemmän ja tämä meidän paita on supersöpö myös vaaleanpunaisena.

Joulu on täällä jo tasan kuukauden päästä eli nyt on syytä kurkkia Casallin sivuilta pehmeitä paketteja mega-alella. Koodi on Casall40 ja se on voimassa marraskuun loppuun.

 

 

Tietty myös seuraava Lifeness-tapahtuma on täydellinen lahjaidea lähimmäiselle! Tarkkasilmäisimmät saatattekin huomata, että tammikuun Lifenessissä on mukana pari tuttua tyyppiä, wink wink! 😉 Jos kiinnostuitte, niin ilmoittautukaa mukaan ja nähdään siellä!

 

Pus,

yes girlit Kriselda & Petra

 

1 Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.