yes girl DETOX-VINKIT

yes girl DETOX-VINKIT

Niin paljon kuin me rakastamme pizzaa, niin yhtä paljon pidämme detoxin jälkeisestä puhtauden ja keveyden tunteesta!

Oletko miettinyt detoxia, mutta et ehkä ihan tiedä miten ja milloin? Petra kehitteli tämän viiden päivän Heartbeats Detox -puhdistuskuurin jo vuosi sitten, mutta päätettiin vasta nyt kokeilla sitä pienen frendiporukan kesken! Sehän oli niin huippu, että muutkin kaverit ja tutut innostuivat siitä!

Nyt yes girl jakaa tämän lyhyen, mutta tehokkaan detoxin ilosanomaa! Kerromme videolla vähän taustoja ja lisäksi annamme vinkkejä parempiin puhdistuspäiviin.

 

Kuuri kestää vaivattomat 5 päivää! Sen aikana SAA syödä (ja pitää syödä) 6 pientä ateriaa päivässä – kaikki ruokaohjeet ja kauppalista löytyvät tästä linkistä. E-kirjan voi ladata ilmaiseksi omalle kotikoneelle, puhelimeen tai tulostaa paperille.

Mutta, mutta: Nyt kun ilmat viilenevät, niin monet kaipaavat lämmintä ruokaa päiviin. Kehittelimme lämpimän detox-keiton, jolla voi korvata esimerkiksi illallissalaatin. Reseptin laitamme jakoon ensi viikolla! Pysykää siis kuulolla.

 

Perustimme myös yes girl INSIDER –Facebook-ryhmän niille, jotka kaipaavat apua ja tukea detoxin kanssa! Kuten rintsikoissa, hyvä tuki on kaiken a ja o. Liity sisäpiiriin tästä: yes girl INSIDER 💋‼️

 

Share:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *