yes girl DETOX: viiden päivän kehon puhdistuskuuri kokeilu

yes girl DETOX: viiden päivän kehon puhdistuskuuri kokeilu

Näin alkuvuodesta me yes girlit (ja varmaan moni muu siellä ruudun toisella puolella) innostutaan vieläkin enemmän kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja terveellisestä ravinnosta. Detox eli kehon puhdistuskuuri on jo pitkään ollut yksi meidän suosikki tavoista ”re-startata” keho ja aloittaa ns. puhtaalta pöydältä. 

Keho puhdistaa itse itseään automaattisesti, mutta detoxin avulla voidaan tehostaa tätä puhdistumista, kun ruokavaliosta jätetään hetkeksi pois kaikki turha sokeri ja prosessoitu ruoka. Detoxin ideana on keskittyä puhtaisiin ja ravintorikkaisiin ruoka-aineisiin – mitä värikkäämpää, sitä parempi! 

Puhdistuskuuri tarjoaa hyvät työkalut sekä terveellisen elämäntavan aloittamiseen että siihen palaamiseen vaikkapa lomien herkuttelun jälkeen. Jos olet aina halunnut kokeilla detoxia, mutta et ole vielä uskaltanut tai et oikein tiedä miten se käytännössä toimii, niin kurkkaa videolta Adaman viiden päivän yes girl talvi-detox kokeilu, jossa hän kertoo rehellisesti fiiliksistään puhdistuskuurin aikana.  

Detox e-kirjan pääset lataamaan tästä: yes girl WINTER DETOX  

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.