yes girl DETOX: Kesäpöhötys kuriin

yes girl DETOX: Kesäpöhötys kuriin

Vielä ei aurinkoisten kesäpäivien villi kinkerikausi ole takana päin (onneksi!), mutta jos kaipaat pientä parin päivän tsemmpirutistusta ennen ensi viikonlopun hurlumheitä, niin tässä muutama askel pahimman kesäpöhön karistukseen.

 

-Syö! Älä skippaa ruokailua bileyön jälkeen. Ylensyönnin- ja juonnin jälkeen paras asia, jonka voit itsellesi tehdä on ravitseva aamiainen. Let’s be real: joskus viiniä maistuu lasillinen (tai pari) liikaa ja olo on sen mukainen. Vaikkei ruokaa tekisi aamulla yhtään mieli, niin kannattaa ravita kroppaa jollain muulla kuin hamppareilla ja jäätelöllä. Jos maksasi saisi päättää, niin söisit kaalia, parsakaalia, sitruunaa, greippiä, valkosipulia, sipulia, inkivääriä, pinaattia ja kalaa. Ja jos alkoholi aiheuttaa vatsavaivoja, voi inkivääri auttaa parantamaan tätä sekä pahoinvointia.

Nesteytys on kaiken A ja O jos haluat antaa kuona-aineille kyytiä! Iso tuoppi VETTÄ bileillan jälkeen ennen nukkumaan menoa ja toinen heti aamulla herättyäsi. Etenkin näillä helteillä vettä pitää kulautella alas enemmän kuin mieli tekisi. yes girlit rakastavat erityisesti kookosvettä, ihan paras darran estoon!

yes girlin detox-juoma on jo entuudestaan toimiva, mutta nyt se on saanut uuden twistin! Hello taikaliemi! Veden ja sitruunanmehun rinnalle olemme löytäneet kotimaiset detox-tipat, jotka laittavat nestekiertoon vipinää. Nämä Frantsilan tipat sisältävät turvallisen ja tehokkaan sekoituksen puhdistavia yrttejä: voikukkaa, takiaista, nokkosta, puna-apilaa, siankärsämöä, ratamoa, kehäkukkaa, hierakkaa ja punajuurta. Takiaisen sanotan edistävän ruuansulatusta ja avittavan kuona-aineiden poistumista vaikuttamalla munuaisten toimintaan. Voikukka taas toimii prebioottina tukien vatsan ja suoliston hyvinvointia. Detox-tippojen käyttö: 25 tippaa 2 kertaa päivässä veden kera. Me yes girlit lisäämme juomaamme myös sitruunaa. Voit myös ottaa tippoja aina puhdistuskuurien ja paastojen tueksi sekä esimerkiksi hierontojen jälkeen tehostamaan kehon itsekorjaantumista. yes girl LOVES! 

 

Kotimaisuus kunniaan! Kesällä on ihana nauttia mahdollisimman paljon suomalaisista tuotteista. Me ahmimme luontoäidin antimia minkä ehdimme: mustikoita, vattuja, karviaisia ja ihanan happamia viinimarjoja. yes girlin terveellinen mustikkapiirakka oli iso suxee ja toimii mainiosti kesäpöhön karkoitukseen!

-Sweat baby sweat! Jos olette kuten me, olette hikoilleet kesän aikana tasan tämän seksihelteen ansiosta. Muutama tennistunti ja pari pihajumppaa ei ole ollut tarpeeksi pitämään pömppistä loitolla, joten nyt alkoi tsemppaus. Hikoilu on yksi tapa huuhdella kehon myrkkyjä ja jos kunnon HIIT-treeni ei ole sun mieleen (ei hätää, ei meidänkään), niin kokeile vaikka kävelylenkkiä kaverisi kanssa. Tämä parantaa verenkiertoa ja samalla ruoansulatusta. Liikunta auttaa sinua tuntemaan itsesi eläväksi ja onnelliseksi. Yes endorfiineille!

PS. Jos pääset saunomaan mökille, niin tämä on yes girlin asteikolla parasta luksushikoilua. Ota siitä nyt kaikki irti!

 

Nuku hyvät yöunet, mieluusti viileässä! Tämä on helpommin sanottu kuin tehty, sillä välillä olemme kelien armoilla. Helteiden hellittäessä suosimme nukkumista mahdollisimman viileässä. Alasti paras! Heivaa puhelin jorpakkoon noin puoli tuntia ennen nukkumaanmenoa ja insta-addiktion sijaan nauti vaikka laventeliöljystä öljydifuuserissa tai ihoöljyn muodossa. Kuulostaa kaukaa haetulta, tiedämme, mutta uskokaa tämä toimii. Uni on niin tärkeää!

 

Mitkä on teidän vinkit keskikesän pikapuhdistukseen? Kuiskatkaa pois!

Pöhötystä tai ei, nauttikaa näistä ihanan tukalista kesäpäivistä rakkaat!

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmaista pizzaa ja viiniä!

Älä huoli, me inhoamme spämmejä yhtä paljon kuin sinäkin. Tilaamalla meidän uutiskirjeen saat pelkkää timanttista postia meiltä!