yes girl DETOX: energisoiva aamujuoma

yes girl DETOX: energisoiva aamujuoma

 

yes girlin talvi-detoxia odotellessa halusimme jo näin ennakkoon paljastaa teille pupusille meidän lemppari aamujuoman! Ensi kulauksella tämä oranssinen superjuoma ei ehkä ihastuta, mutta kun sille antaa mahdollisuuden, siitä saattaa hyvinkin tulla sinunkin aamujen lemppari – ainakin kroppa tykkää!

Tämä ihmejuoma on mausteinen, mutta samaan aikaan sitruksinen ja sen terveyttä edistävät vaikutukset ovat ihan omaa luokkaansa. Energisoivan aamujuoman väri tulee kurkumasta, joka tunnetusti poistaa ja ehkäisee tulehduksia elimistössä.

Ainesosalista on muutenkin täynnä antioksidantteja, jotka nopeuttavat aineenvaihduntaa (hello omenaviinietikka ja cayennepippuri 😍) ja ne myös edesauttavat elimistöä huuhtomaan kuona-aineet pois! Kiitos viime syksy, kiire, stressi, joulu- ja juhlapyhät, ei muistella pahalla, mutta on aika siirtyä eteenpäin.

 

Tämä juoma on osa yes girlin talvi-detoxia, eli jos olet pohtinut sen aloittamista, niin voit ottaa varaslähdön ja lisätä tämän aamurutiineihisi jo nyt! Ja vaikka et puhdistukuuria tekisikään, niin jo pelkästään tämän juoman nauttiminen tekee ison muutoksen kropassasi.

 

Energisoiva aamujuoma

♡ iso lasi huoneenlämpöistä vettä

♡ puolikkaan sitruunan mehut (0,5 dl)

♡ 1 rkl omenaviinietikkaa

0,5-1 tl kurkumaa (raastettuna tai jauheena)

0,5-1 tl cayennepippuria

 

 

Ohje: Sekoita kaikki ainekset lusikalla ja nauti juoma pillillä, jotta hampaat säästyvät happohyökkäykseltä!

 

P.S. Mausteiden määriä voi vaihtaa oman maun mukaan, mutta me tykkäämme siitä, että juoma polttelee ja antaa kunnon herätyksen päivään!ur

 

Lasipullo: Clas Ohlson

Lautanen: Leena Kouhia/Raaka Rå

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmaista pizzaa ja viiniä!

Älä huoli, me inhoamme spämmejä yhtä paljon kuin sinäkin. Tilaamalla meidän uutiskirjeen saat pelkkää timanttista postia meiltä!