yes girl APPROVED: Noli Studios staycation

yes girl APPROVED: Noli Studios staycation

Kaupallinen yhteistyö: Noli Studios

 

Staycation on meidän mielestä ihana konsepti ja sana, jota on vaikea suomentaa.

 

Kotikaupunkilomailu (ja kotimaanmatkailu) on #yesgirlLOVES -asteikolla korkealla, ja silti sitä tulee tehtyä liian harvoin.

 

Me kutsuimme muutama viikko takaperin tyttökaverimme kokoon pizza & bubbles -pikkujouluihin Sörnäisten kurviin avattuun upouuteen Noli Studios:iin. Ihanaa että Helsinki leviää tähän suuntaan! Sörkkähän on tällä hetkellä the place to be ja täynnä gallerioita, kahviloita ja trendikkäitä rafloja. Meillä oli täydellinen girls night in keskellä viikkoa!

 

 

Kuten jo tiedättekin, on Petra asustellut syksyllä avatussa Skattan Nolissa nyt pian 3 kuukautta. Odotukset olivat tämän perusteella Sörkänkin kohdalla korkeat.

 

Staycation alkoi tuplakuplilla: proseccoa ja poreammeilua Nolin omalla saunaosastolla. Täydellistä tyttöjen illalle, mutta uskomme, että jokainen mieskin tykkää tästä kombosta.

 

Illan dress code oli comfy AF. Saunan jälkeen suuntasimmekin rennon kätevästi syömään alakertaan lempipizzaamme Via Tribunaliin. Ykkösiksi nousi ikisuosikkimme Diavola sekä valkoinen pizza La Curva (Kurvin oma pizza!). Höpötimme lopulta pöydässä niin pitkään, että ravintola oli typötyhjä sulkemisajan vuoksi. Tällainen rentoilu ystävien kanssa on ihan parasta sielunruokaa!

 

 

Palasimme takaisin yläkertaan, löhöilimme hetken leffahuoneessa (kyllä, Nolilla on niin leffa- kuin pelihuoneita). Omien huoneiden puhtaisiin lakanoihin oli helppo nukahtaa.

 

Aamu alkoi kevyellä aamujoogalla Nolin salilla (josta sammutimme valot ja sytytimme tilalle yhden kynttilän). yes girl vinkki: lyhytkin päälläseisonta heti aamulla lisää aivojen verensaantia ja täten piristää meitä. 

 

Suuntasimme salikamoissa alakertaan brekulle, jonka jälkeen palasimme ”tosielämään” eli töiden kimppuun. Nolin working space -tilat ovat kuulemma olleet todella tykätyt emmekä ihmettele tätä lainkaan. Paljon rauhallisia tiloja ja kahvikoneet ja kaikki.

 

Olimme erityisen otettuja Sörkän Nolin kauniista aulasta kierreportaineen ja sammalseinineen. Keinutuolit menivät myös joulupukin toivomuslistalle. Huoneistamme avautui upea näkymä Helsingin kantakaupungin yli sekä merelle. #yesgirlLOVES a proper view!

 

 

Me yes girlit ei voitaisi kuvitella parempaa joululahjaidistä kuin mystinen yllätys dinnereineen, kylpyineen ja yöpymisineen. 

 

Vinkki kaikille ylläreitä suunnitteleville yes boylle: muistakaa pakata meille mukaan meikkiputsarit, hammasharja+tahna sekä puhtaat alusvaatteet. Pärjätään pienellä, mutta näitä ei sovi unohtaa.

 

Nolilla saat yöpyä meidän tapaan yhden yön tai viipyä paaaaaljonkin pidempään. Petran 3kk kokemukset ovat 10+ tasoa ja Nolin joustavuus on mahdollistanut rennon remppasuunnittelun. Taitaa tulla tarvetta jatkaa majoitusta vielä ensi vuoden puolelle, sillä uuden kodin remontista on tulossa suunniteltua isompi!

 

Voit lukaista lisää Noli Studios -konseptista aiemmasta postauksestamme. Me yes girlit olemme nyt testanneet molemmat kohteet ja jos lisää on tulossa, niin olemme vapaaehtoisia testiyöpyjiä!

 

Parasta ovat ehdottomasti Nolin upeat tilat historiallisissa kohteissa, niin Sörkässä kuin Skattalla. Hello mitä näköalat molemmissa! Yhteisöllisyys, alakerran pizzat, oma huone keittiöineen ja tilavine kylppäreineen… Erityismaininta itse asiassa kylppärin kotoisalle lattialämmitykselle.

 

Turvaa ja helppoutta tuo tietty Noli Studios:in ihanat hostit, jotka auttavat aina asiassa kuin asiassa!

 

Koska te olette viimeksi viettäneet staycationia? Jos tämä on täysin kokematta, niin suosittelemme ottamaan ohjat omiin käsiin ja kurkkaamaan Nolin helpot varaussivut. 

 

xx,

yes girlit

Petra & Kriselda

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.