yes girl 2018 lupaukset

yes girl 2018 lupaukset

 

Uuden vuoden lupausten suhteen tuntuu olevan yhä selkeämpi trendi; EI LUPAUKSIA.

Myös yes girl fiilistelee tätä ratkaisua paljon enemmän kuin 13 lupauksen antamista, joista 2 kestää 5 päivää ja sen jälkeen kaikki on jo unholassa. Ihan turhaa itsensä huijaamista!

Mieleemme on kuitenkin tullut muutama asia, johon me molemmat haluamme kiinnittää huomiota. Vinkkimme eivät tällä kertaa liity ruokavalioon eikä tupakoimiseen, vaan aineettomimpiin asioihin ja arkeamme paljolti määrittäviin tapoihimme.

 

 

Lopeta multi-taskaus! Naisten sanotaan olevan hyviä tekemään sataa ja yhtä asiaa samaan aikaan, ja täytyy myöntää, niinhän me olemme. yes girl on kuitenkin etenkin nyt loppuvuodesta huomannut että energia olisi parempi fokusoida kerralla yhteen tai kahteen asiaan vs päätön kana tyylillä juoksemiseen. Älä yritä pusertaa kalenteriin kaikkea! Meitä inspiroi seuraava ajatus: you can do anything but you can’t do everything.

Vaali omaa aikaasi! Edelliseen liittyen, elämästä tulee helposti kuluttavaa mikäli keskityt kaikkeen muuhun kuin itseesi. Yes girl haluaa tulla paremmaksi seuraamaan ja säätelemään omaa aikaamme ja energiaamme. Jos tavoitteesi on olla paras versio itsestäsi, niin mieti millä keinoin saat hoidettua omaa kehoa ja mieltäsi. Oman ajan vaalimiseen linkittyy helposti myös urheilu. Äksyilevä mieliala muuttuu oitis parempaan yhden hotjooga-tunnin jälkeen. We promise!

 

 

Sulje puhelimen ilmoitukset! Tässä on paras vinkkimme ajankäyttöön liittyen. Elämästä on viimeisen 5 vuoden aikana tullut todella nopeatempoista ja siitä kiittäminen ja syyttäminen on mm. meidän puhelimiamme. Facebook, Instagram, Snapchat, WhatsApp, monet mailiboxit ja siihen vielä päälle normiviestit ja puhelut. HUH! Viesteille et itse voi välttämättä mitään, mutta jos haluat säilyttää mielenterveytesi niin sulje puhelimen notifikaatiot pois päältä ainakin tietyistä aplikaatioista. Ystäväsi kyllä ymmärtävät kun kerrot heille minkä vuoksi et vastaa 5 minuutin sisään WhatsAppissa. Heidän häviö jos eivät.

Unohda täydellisyys! Täydellisyyden tavoittelu on turhaa koska <news flash> : sellaista ei ole. Sinun ajatus täydellisyydestä on eri kuin minun. Jos luonteessasi on kuitenkin aimo annos perfektionismia, niin voit ajatella keskittyväsi edistykseen ja tasaiseen kehitykseen. Arvosta myös matkaa, sillä pelkän lopputuleman havittelu ei lopulta tuokaan onnea.

 

 

Jos teillä on jo mielessä omia lupauksia (tai tartutte yes girlin vinkkeihin) niin suosittelemme niiden testailua jo näinä vuoden viimeisinä päivinä! Koska miksei ottaa pari askelta etumatkaa?

Kertokaahan, minkälaisia lupauksia te teette tänä uutena vuotena, vai teettekö laisinkaan?

 

Petra & Kriselda

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmaista pizzaa ja viiniä!

Älä huoli, me inhoamme spämmejä yhtä paljon kuin sinäkin. Tilaamalla meidän uutiskirjeen saat pelkkää timanttista postia meiltä!