yes boy Joonaksen grilled cheese sandwichit

yes boy Joonaksen grilled cheese sandwichit

 

Vietimme viime viikonloppuna ensimmäistä kertaa koskaan yes girlien ja boysien kesäpäiviä mökillämme Porvoon lähellä. Säät suosi ja kerrankin pojat olivat kokkausvuorossa. Hyvin koulutettuja yksilöitä nämä! Haha 😉

yes boy Joonas sai olla vastuussa viikonlopun menusta. Achtung achtung, Joonaksen mökkisafkat ei ole koskaan kevyemmästä päästä. Vaikka minä yes girlinä tekisin mitä hienompia blogimuija-ruokia, niin Joonaksen mätöt vievät AINA voiton.

 

Joonas pisti parastaan ja sunnuntaibrunssin päätähdeksi pääsivät hänen grilled cheese sandwichit.  Vuosien varrella tästä on tullut mökkikesien kestosuosikki – vuosien varrella resepti on kehittynyt ja ottanut isoja harppauksia eteenpäin. Suurimpana inspiksenä on viimeisimpänä ollut Chrissy Teigenin jalopeno grilled cheese sandwichit, joiden jalopeno on päässyt myös Joonaksen versioon!

 

 

yes boy Joonaksen Grilled Cheese Sandwichit

♡ vaaleaa paahtoleipää

♡ parmesaania raastettuna

♡ cheddaria

♡ pekonia

♡ luomuvoita

♡ majoneesia

♡ tuoreita jalopenoja

Paahda pekonit uunissa 175-asteessa n. 10-15 minuuttia (kunnes ovat rapeita).

Voitele paahtoleivät molemmin puolin majoneesilla.

Lisää cheddarjuustoviipale + pekoni + cheddarjuustoviipale leivän päälle ja toinen leipä päälle.

Leikkaa jalopenosta rinkuloita ja painele ne leipien ulkopuolelle molemmin puolin.

Lisää raastettu parmesaani lautaselle ja painele leivät juustoon molemmin puolin.

Paista leivät keskilämmöllä voissa parilalla tai pannulla taikka muurikalla molemmin puolin niin, että leivät ovat kullanruskeita ja juusto leipien sisällä on sulaa.

Viimeinen vaihe on taitolaji, jossa täytyy opetella tuntemaan pannun oikea lämpötila, ettei leivät pala! 😉 Tässä on mestarilla itselläänkin opettelmista joka kesä. 😀

 

Kesäpäivämme eivät suinkaan olleet terveellisemmästä päästä, mutta tasapaino tekee juurikin niin hyvää! Niin kiva, että saatiin tämän poppoon kesken järkättyä yhteinen viikonloppu keskelle kiireistä kesää.

Täggäilkää meitä somessa, jos teette näitä Joonaksen syntisiä grillattuja voileipiä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmaista pizzaa ja viiniä!

Älä huoli, me inhoamme spämmejä yhtä paljon kuin sinäkin. Tilaamalla meidän uutiskirjeen saat pelkkää timanttista postia meiltä!