Workshop: yes girl LOVES Cailap

Workshop: yes girl LOVES Cailap

 

Vihdoin saamme puhua tästä ihanasta yhteistyöstä, joka sai alkunsa viime toukokuussa! Ajatelkaa, että olemme pitäneet tätä salassa yli puoli vuotta. Aikamoinen suoritus, jos meiltä kysytään! 😉

Pääsimme valkkaamaan Cailapin kevät- ja kesämallistosta meidän lempparituotteet ja niistä syntyi “yes girl LOVES Cailap” -mallisto.

 

 

Cailap on kotimainen, tarkemmin turkulainen perheyritysyritys, jonka on perustaneet veljekset Kaj “Caius” ja Lauri “Lapa”. Heidän nimien yhdistämisestä syntyy Cailap.

Vuonna 1977 perustettu yritys toi aikoinaan Suomeen Björn Borgin luotsaaman Crossing Arrows -korutuotesarjan. Matkan varrella valikoima laajeni asusteisiin ja kauneustuotteisiin. Pikkuhiljaa mukaan tuli myös omat mallistot ja tuotteet, sekä brändiyhteistyöt.

Laurin tyttäret Heidi ja Hanna ovat back in the days rakentaneet majoja firman varastossa ja auttaneet vanhempiaan toimitusten pakkaamisessa – nykyään naiset ovat Cailapin johdossa. 

 

 

Cailapin tuotteiden tarkoituksena on aina ollut saada käyttäjä tuntemaan olonsa upeaksi. Hanna ja Heidi haluavat, että jokainen voi kokea itsensä kauniiksi ja itsevarmaksi, olipa matkalla aamupalaveriin, päiväkotiin, iltalenkille tai yökerhoon. Sillä, mitä parempi fiilis on itsestä, sitä mahtavampia asioita saa aikaan ja se on jokaisen etu.

 

Eikö olekin vesiselvää, että yes girl LOVES Cailap?! Meillä on ollut niin etuoikeutettu ja kiitollinen fiilis tehdä tätä yhteistyötä, ja lanseerauspäivää vietettiin viime viikolla yes girl workshopin muodossa Töölön Rootsissa.

Aamu alkoi Kriseldan rentouttavalla joogalla, jossa paneuduttiin hengitysharjoituksiin ja jatkui Petran hyvinvointiluennolla. Kaikki osallistujat saivat yes girlin työkirjan, jossa on hyväksi havaittuja harjoituksia oman tasapainon löytämiseen. Osa harjoituksista ovat positiivisen psykologian maailmasta. Lisäksi  tammikuun kunniaksi workshopissa keskityttiin aikomusten asettamiseen ja tulevaisuuden manifestointiin. 💫💫💫

 

 

yes girl LOVES Cailap -mallistossa on yhteensä 13 tuotetta, jossa on korviksia, hiuspinnejä, -donitseja, -solki, -pantoja ja aurinkolaseja.

Aurkinolaseista meidän suosikeissa huokuu sekä klassisuutta, että trendikkyyttä. Vaaleanpunaiset yes girlmäiset hiusdonitsit tulevat piristämään tyypillistä arki-ponnaria, kun taas koristeelisten hiuspinnien mix & match tulee osaksi juhlalookia tuomaan viimeisen silauksen! Myös meidän pantavillitys jatkuu tänä vuonna, leo-kuosin ollessa ehdoton suosikki kesämekkojen ja farkkujen kanssa. 🙂

Hiustuotteet löytyy Cailapin verkkokaupasta tuotesetteinä tuntuvalla alennuksella: vaaleanpunainen setti & kultainen setti. Lisäksi korvikset löytyvät settinä.

Cailapia myydään verkkokaupan lisäksi ympäri Suomea ja tunnistatte meidän suosikit “yes girl LOVES” -tarroista.

 

Pysykää kuulolla, sillä esittelemme Instagramissa pitkin kevättä helppoja kampauksia ja niitä juhlalookeja malliston tuotteilla!

Myös omia stailauksia saa (ja pitää) jakaa #yesgirlcailap -hashtagillä.

 

THIS IS UNREAL!

 

xx,

yes girlit

 

 

Kuvat: Hanna Kärppä

Share:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmaista pizzaa ja viiniä!

Älä huoli, me inhoamme spämmejä yhtä paljon kuin sinäkin. Tilaamalla meidän uutiskirjeen saat pelkkää timanttista postia meiltä!