#YEStoBlonde

#YEStoBlonde

 

Olemme täällä yes girlissä puhuneet meidän naisten private parts -pH-arvosta ja siitä huolehtimisesta. Yhtä paljon liputamme hiustenhoidossa, etenkin vaalennuksessa sitä, etteivät happamat tuotteet eivät vahingoita tukkaa. Siispä me iloitsemme kovasti uudesta WellaPlex-hoidosta.

 

WellaPlex on uuden ajan tehohoito hiuksille, joka auttaa korjaamaan, vahvistamaan ja suojaamaan käsiteltyjä tai vaurioituneita hiuksia.

 

Olen saanut paljon kyselyjä omasta vaalennusprosessistani ja totuushan on se, että muutuin brunetesta blondiksi samalta istumalta. Viitisen tuntia siinä meni, mutta samalla kampaajakäynnillä kuitenkin. Monet ovat tätä ihmetelleet ja erityisesti sitä, miten hiukseni eivät kuihtuneet prosessissa – hiukseni oikeastaan voivat paremmin kuin koskaan. Markkinoiden parhaimmilla tuotteilla ja kokeneen ammattilaisen käsittelyssä mikä vaan on mahdollista. Voi siis huoletta sanoa #yestoblonde.

 

Kuva: Wella Professionals

 

 

WellaPlex-käsittely sopii myös värjäämättömille hiuksille ja sen teho perustuu Opti pH System –teknologiaan. Tuotteen ainesosat uudelleenrakentavat yksittäisten hiusten aminohappoketjuja. Se siis korjaa vaurioituneet hiukset tunkeutumalla hiussäikeen syvimpään coreen asti. Lisäksi hoitotuotteen pH on yhtä paljon kuin Wellan väri- ja vaalennustuotteissa, jolloin hiukset välttyvät tarpeettomasta paineesta.

 

yes_girl_wellaplex

 

 

Tehohoito on kolmivaiheinen, josta kaksi ensimmäistä tehdään kampaajakäynnin yhteydessä. WellaPlex-hoito sopii erityisesti värjätyille ja vaalennetuille hiuksille, mutta yhtä hyvin suosittelemme tehohoitoa värjäämättömille hiuksille! Kolmas vaihe jää omiin käsiin: N03 Hair Stabilizer –hiusnaamiolla, joka auttaa hiuksia ylläpitämään silkkisen sileän lopputuloksen!

 

P.S. Permikset ovat tällä hetkellä erittäin in! Mikäli olet sellaista harkinnut, niin WellaPlex toimii hyvänä tehohoitona myös sen kylkeen! Mitäs sanotte #PETRALLEPERMIS ?

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.