VUODEN TULOKAS

VUODEN TULOKAS

 

 

Viime viikonloppuna Helsingin Kattilahallissa järkättiin IBA 2018, eli Indieplacen Inspiration Blog Awards. Saatiin kunnia olla ehdolla Vuoden Tulokas -kategoriassa, jossa mukana oli 15 muuta upeaa bloggaajaa ja some-vaikuttajaa. Kuten otsikko sen ehkä jo paljastaa – me voitettiin! Siis what?!

 

On sanoinkuvaamattoman hienoa, että pääsimme ehdolle ja se, että yes girl voitti koko sarjan tuntuu aivan mielettömän fantastiselta! Aina tuntuu kivalta saada tunnustusta omasta työstään ja vielä oman alan ihmisiltä.

Olemme äärettömän kiitollisia teille, meidän lukijoille. Ilman teitä, ei olisi yes girliä, eikä syytä kirjoitella tänne. Tässä on kyse yhteisöllisyydestä ja te inspiroitte meitä kirjoittelemaan tänne.

 

 

Olemme Petran kanssa myös kiitollisia meidän vieraskirjoittajille, jotka olette mukana tekemässä yes girliä. Olisi todella tylsää tehdä tätä pelkästään kahdestaan! Yhteenpuhaltamisella on valtava voima ja opimme joka kerta jotain uutta meidän äärimmäisen fiksuilta yes girl -mimmeiltä.

 

Emme olisi koskaan uskoneet voittoon, joten ei myöskään stressattu gaalaan asti pääsemisestä. Petra oli viikonlopun Berliinissä reissussa ja meikäläisellä oli jo pari kuukautta sitten sovittu pariskunta-dinneri. 

Onneksi paikan päällä oli kollegoita ja ystäviä, jotka noutivat palkinnon meidän puolesta. Kiitos Milla, Didem ja Patisse edustuksesta. ❤

Näin jälkikäteen ajateltuna, just näin tän pitikin mennä. yes girlissä on kyse yhteisöllisyyden lisäksi girl powerista ja omistamme palkinnon kaikille tytöille.

 

 

Oli aivan mielettömän sydäntä lämmittävää saada onnitteluviestejä teiltä viikonlopun mittaan – kiitos, kiitos, kiitos! Cheers to that! 😉

 

Share:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmaista pizzaa ja viiniä!

Älä huoli, me inhoamme spämmejä yhtä paljon kuin sinäkin. Tilaamalla meidän uutiskirjeen saat pelkkää timanttista postia meiltä!