VOITA yes girl GOODIE BAG!

VOITA yes girl GOODIE BAG!

Yes girl ansaitsi kunnon lansis-bileet!

Tässä tapauksessa kunnon bileet meidän kielellä tarkoitti maailman parasta brekua lemppari raflassamme eli Korttelin Storyssa parhaiden mimmien kera.

Pinaattimunakasta, mini-smoothiebowleja, energiashotteja ja kaikkien lempparia: banana french toastia. Yes girl oli mukana suunnittelemassa Storyn uuden aamiaislistan annoksia ja ylpeänä niitä nyt sitten maisteltiin isommalla mimmiporukalla.

OH YES! Melkein itkettää, kun mietimme tuon banaanitoastin makua.

Story henkii isosti yes girl -viboja – siellä idea koko meidän vauvalle syntyi, eikä se ole syyttä toiminut koko syksynä yes girlin päämajana.

 

Meidän uudet DIY-rotsit saivat paljon kehuja mutta vielä enemmän porukka himoitsi lansista varten teetettyjä goodie bageja.

Yes girl kannustaa kaikenlaisiin suuriin ja pieniin eettisiin tekoihin ja kangaskassin kantaminen mukana kauppakassina on tästä hyvä esimerkki. Luontoäiti ja rahapussi kiittävät!

 

 

Ja koska TE olette tärkeässä roolissa rakentamassa yes girl -yhteisöä, haluamme arpoa kaksi tällaista spessukassia, joiden sisältä löytyy ihania yes girl approved -leiman saaneita ylläreitä.

Jos kassi huutelee nimeäsi niin kerro meille: mitä sisältötoiveita haluat yes girlille antaa? Kaipaatko sportti-inspiraatiota, reseptejä, salaisia meikkikikkoja vai vinkkejä parhaista kuukautissuojista?

Osallistu arvontaan kommentoimalla Facebook-tunnareillasi tämän artikkelin alle <3

Arpaonnea kaikille!

Arvonta päättyy sunnuntaina 22.10. 🙂

 

1 Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.