Uusia yes girlejä!

Uusia yes girlejä!

Esittelimme teille uudet vieraskirjoittajamme sekä Adaman että Nooran. Molemmat mimmit toivat ihanasti uusia tuulia yes girl -yhteisöön ja iloksemme saamme ilmoittaa, että yes girl jälleen kasvaa! Tällä kertaa kolmella uudella vieraskirjoittajalla.

 

Kuinka kiitollisia olemmekaan Petran kanssa siitä, että niin moni haluaa olla mukana tekemässä yes girliä! On niin totta, että parhaiden juttujen tuottama ilo moninkertaistuu, kun ne jakaa muiden kanssa. Nämä tytöt jakavat omista näkökulmistaan parhaimmat hyvinvointiaiheiset vinkkinsä ja stoorinsa kerran kuussa. ♡

 

 

(Kuva: Hanna Kärppä)

 

SARANDA DEDOLLI

 

Saranda on 24-vuotias sosionomi ja bloggaaja, joka kirjoittaa hyvänmielenblogia Tyhjä ajatus. Hän rakastaa kirjoja, kasvisruokaa, suloisia kahviloita, matkustamista ja ennen kaikkea kirjoittamista.

Vieraskynäpuikoissa Saranda tulee kannustamaan yes girlin lukijoita elämään mielekkäämpää elämää itseään ja ympäristöä lempeästi kunnioittavalla tavalla. Suloisen Sarandan viisauksia saadaan kuulla joka kuun ensimmäinen sunnuntai.

 

Blogi: Tyhjä Ajatus

Instagram: @saranda.dedolli

 

 

 

 

LIISA KIVI

 

Liisa on elämää rakastava nuori nainen ja toistaiseksi yes girl -tiimin kuopus. Hän kirjoittelee Training Drama -blogia, joka keskittyy kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Hänellä on ihanan aito ote kirjoittamiseen ja tajuttoman hyvä tyylitaju, joka näkyy tämän neidon visuaalisissa kuvissa aina muodikkaista asukuvista herkkuresepteihin.

Liisa rakastaa raakakakkuja ja tämä sporttinen mimmi on täydellinen lisä tiimiimme! yes girlissä häneltä saadaan kuulla lisää, miten omalla asenteella ja omilla valinnoissa voi elää itselleen parasta mahdollista elämää. Siitä miten ruoka ja liikunta voi olla muutakin kuin vaan keino ”saavuuttaa joku tietty kunto”.

 

Blogi: Training Drama

Instagram: @liisakivi

 

 

 

(Kuva: Fabian Björk)

 

 

KIIRA KORPI

Kiira on ammattitaitoluistelija, Suomen mestari ja olympisti. Lopettaessaan kilpauransa, hän muutti rakkauden perässä New Yorkiin.

Kuukausittaisessa kolumnissaan hän jakaa omia hyvinvointivinkkejään ja tuo meidän keskuuteen uusimmat terveystrendit rapakon takaa; mikä on milloinkin korvannut vihersmoothien, missä on Manhattanin kuumimmat joogasalit ja välillä saame myös henkiseen hyvinvointiin liittyviä vinkkejä.

Instagram: @kiira_korpi

 

 

Share:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.