Tryffeli-palsternakkaranskikset

Tryffeli-palsternakkaranskikset

 

yes girlin marraskuu on ollut ihanan ruokatäyteinen! Toivottavasti olette saaneet meiltä paljon inspistä syyskokkailuihin – ainakin me täällä ollaan oltu super inspiroituneita toistemme postauksista 😀

Food is best when shared!

 

Petra on vähän väliä kehunut minulle naurisranskiksia, mutta ostinkin kaupasta vahingossa palsternakkaa sen sijaan. Siispä pyöräytin niistä ranskalaiset! Nyt kun olen jälkeenpäin tehnyt myös nauriista ranskiksia, niin pakko sanoa, että onneksi kävi vahinko, sillä palsternakka sopii paremmin omaan makupalettiini.

 

Viimeisen viikon aikana on tullut tehtyä näitä ranskiksia niin yksinään naposteltaviksi, kuin lisukkeeksi. Olen myös ollut kokeilevalla tuulella mausteiden kanssa ja eipä ole tryffeliöljyn voittanutta.

 

TRYFFELI-PALSTERNAKKARANSKIKSET

1-2 palsternakkaa

tryffeliöljyä

sormisuolaa

Laita uuni lämpenemään 200-asteeseen. Pese ja leikkaa palsternakka pitkulaisiksi. Laita kannelliseen astiaan ja ravistele sekä öljyn että suolan kera. Paista 20 minuuttia. Nauti majoneesin kera!

 

Täältä meidän RUOKA-tägin alta löytyy runsaasti inspistä arkisafkaan ja vähän myös juhlaan! Muistatteko meidän viime vuoden pikkujoulujen pipariplatterin tai tämän jouluisen omena-cocktailin?

 

Share:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *