ABOUT US

 

Me yes girlit määritämme hyvinvoinnin päivittäin uudelleen. Joskus se tarkoittaa vihreitä kasviksia ja mindfulnessia, toisinaan tilaamme lempparipizzaa ja jälkkäriksi uimme karkkimeressä. Uskomme siihen, että tasapainoinen elämä ja sen pienistä asioista nauttiminen kantaa meidät pitkälle.

yes girl on hyvinvointiyhteisö, jossa jaamme vinkkejämme hyvinvointiin, olipa kyseessä paras meditaatio- tai drinkkiohje.

Kriseldan joogaopen ammatti auttaa ymmärtämään meitä hidastamisen sekä kehon viestien merkityksen. Petra on hyvinvointivalmentajana kiinnostunut holistisen hyvinvoinnin ja positiivisen psykologian eri keinoista jokaisen yksilön kehittämiseen.

Ja koska emme millään voi tietää kaikkea kaikesta, on mukanamme yes girl -vieraskyniä: mitä upeimpia tyypejä, jotka jakavat erilaista tietämystään ja energiaansa meille kaikille.

Kuulemme tietysti myös teidän parhaista kotiresepteistä, pyllytreeneistä ja juuri avatuista hampparimestoista aina mieluusti, joten laittakaahan meille postia anytime. Lupaamme laittaa teidän niksit kiertoon!

yes girl on aina heikomman puolella ja teemme hyväntekeväisyyttä muun muassa meille tärkeän aiheen eli tyttöjen parissa.