Testissä: Vampyyrihoito

Testissä: Vampyyrihoito

 

Huiii. Oltiin yhtä pelästyneitä kuin te, kun nähtiin veriset kasvomme vampyyrihoidon, eli PRP-hoidon jälkeen!

Hoito lupailee paljon: se mm. nopeuttaa elimistön paranemismekanismeja ja kudosten uusiutumista, ja sen avulla on saatu erinomaisia tuloksia urheiluvammojen ja kiputilojen hoitoon.

Kauneuden puolella kyseistä hoitomuotoa käytetään lähinnä iho-ongelmien hoitoon. Se kirkastaa ja kiinteyttää kasvoja. Ilme muuttuu terveemmäksi ja hoidolla voidaan myös tasoittaa arpia.

Lisäksi siitä on ollut myös hyötyä hiusten kasvuun!

 

Maailmalla suuren suosion saavuttanut hoitomuoto on täysin luonnonmukainen menetelmä, jossa käytetään potilaan omaa verta.

Verestä erotellaan punasolut, valkosolut ja jäljelle jäänyt verihiutaleiden plasma käytetään hyväksi. Nimitys PRP tuleekin platalet-rich plasmasta. Vampyyri taas tulee siitä, kun hoitavana aineena käytetään verta.

 

Meillä PRP-hoito oli puhtaasti kosmeettinen, mutta verihoitoa käytetään useilla erikoisaloilla ja vieläpä sellaisten vammojen hoidossa, joiden vaihtoehtoinen hoitomuoto on kortisoni- tai hyaluronihappohoito. Koska PRP on täysin luonnollinen hoitomenetelmä, jossa käytetään omaa verta, allergisia reaktioita tai muuta haittaa ei siitä voi syntyä.

Sitä käytetään muun muassa lihas-, jänne- ja nivelvammojen hoidossa. Lisäksi se voi lieventää kiputiloja, vaikeiden kroonisten haavojen tai diabeettisten säärihaavojen hoidossa. PRP-hoitoa käytetään myös silmä- ja suukirurgiassa paranemishoitona.

 

 

Tässä erikoisessa yes girlmäisessä kasvohoidossa verihiutalepitoinen plasma injektoidaan mikroneulauksella hoitavalle alueelle. Eli meidän keississä koko kasvojen alueelle. Plasman kasvutekijät edistävät solujen uusiutumista ja ihon paranemista. Toisin sanoen, hello tasainen iho ja meikitön kesä!

Hoidon vaikutus alkaa noin kolmen viikon kuluessa, ja sen tehostamiseksi suositellaan hoitoa kolmen sarjana. Haluttaessa plasman sekaan voidaan laittaa hyaluronihappoa, joka antaa extra buustin hoidolle. Hyaluronihappo sitoo itseensä kosteutta, eli se hoitaa ihoa sisältä päin silottaen ja tasoittaen ihon.

 

Me yes girlit kävimme PRP-hoidossa, Lääkäriasema MedFin:llä. Siellä hoito tehdään kuvassa olevalla ruiskutuslaitteella. Ompelukone-tyyppinen laite tekee iholle satoja reikiä ja neulauksessa ihoon syntyy mikrotrauma, joka käynnistää iholla haavan paranemismekanismin. Ihosta tulee entistä kiinteämpi, huokoset supistuvat ja arvet tasoittuvat.

 

PRP mielletään usein kivuliaaksi hommaksi, mutta oikein tehtynä se on turvallinen ja kivuton. Toki kipukynnykset on kullakin yksilölliset ja esimerkiksi hoitoa ei suositella tehtäväksi kuukautisten aikaan, kun aistit ovat erityisen herkät.

Hoidon jälkeen iholle laitetaan rauhoittava naamio ja iho voi punoittaa hoidon jälkeen jopa vuorokauden. Tämäkin on yksilöllistä ja meillä se vaihteli hoitokertojen välissä.

 

 

Onko teillä kokemuksia PRP-hoidosta?

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.