Terhakat tissit 101

Terhakat tissit 101

Iän myötä rinnat menettää helposti terhakkuuttaan. Tämä on yksilöllistä ja tietysti ah niin luonnollista. Usein myös elämänmuutokset kuten vaikkapa raskaus voi muuttaa rintojen ulkomuotoa suuresti.

Geenitkin sanelevat paljon.

Rintojen kiinteydestä voi kuitenkin pitää huolta myös itse.

Muista kuitenkin että tissit eivät ole lihasta, vaan rasvakudosta sekä rauhasia. Hello äidinmaito! ♡

Kaiken tämän kudoksen päällä on iho joka on luonnostaan kovin joustavaa, mutta joutuu tosi koville maan vetovoiman vuoksi.

Lihasta on kyllä helppoa kasvattaa ja kiinteyttää mutta tissejä ei. Tässä kuitenkin meidän top10 vinkit piukkaan poveen.

 

 yes girl terhakat tissit 101:

– PIDÄ PAINO KURISSA! Dramaattinen painonnousu tai -lasku vaikuttaa suuresti rintojen tilaan joten pyri pitämään painosi kurissa suuntaan jos toiseen.

ÄLÄ RÖÖKAA! Tupakointi vähentää ihon kollageeneja eli rakenneproteiineja jotka pitävät ihon kimmoisana. Needless to say: tupakoivien ihmisten iho vanhenee nopeammin! Lue kollageenista lisää täältä.

JUO VETTÄ! Myös veden puute saa ihon ikääntymään nopeammin. Riittävä veden saanti ei tee pelkästään kehollesi sisäisesti hyvää vaan myös ulkoisesti!

– SYÖ HYVIN! Monipuolinen ruokavalio auttaa aina. Rintojen terveyttä edistääksesi kannattaa suosia esimerkiksi ruokia joissa on runsaasti rikkiä sisältäviä proteiineja, kalsiumia, aminohappoja, mineraaleja ja vitamiineja. Vältä prosessoituja ja rasvassa lillutettuja ruokia!

– HIKOILE! Urheilu on tärkeä osa kehon hyvinvointia ja se auttaa pitämään myös rintojen alueen lihakset ja ihon kiinteänä.Voit kohdistaa liikkeitä rintakehän lihaksiin, jolloin autat pitämään rinnat terhakkoina ja kiinteinä. Kannattaisikohan se punnerrushaaste sittenkin 😉

– RINTA ROTTINGILLE! Muista hyvä ryhti! Jos olkasi roikkuvat edessä, niin pian tekevät myös rintasikin.

– RINTALIIVIT ÅBS! Niin moni nainen omistaa on aivan väärän kokoisia liivejä. Pyydä apua ammattilaiselta niin löydät hyvin istuvia rintsikoita, joilla on suuri merkitys rintojen hyvinvoinnille. Muista myös oikeanlaiset sporttiliivit kuhunkin lajiin! Kaikki isorintaiset tietävät että juoksu vääränlaisella topilla on ihan horroria.

– VÄLTÄ AURINGON PALVOMISTA! Aurinko vanhentaa ihoa. Piste. Välttele aurinkoa (tai ainakin sen palvomista) ja muista SPF!

– TESTAA CRYO! Kylmähoidolla sanotaan olevan ihon pintaverenkierrolle merkittäviä vaikutuksia. Viimeksi kylmähoidossa hoitajamme suosittelikin hoidon tekemistä ilman rintaliivejä jotta hyöty olisi maksimaalinen myös rintojen alueen iholle. Erillinen postaus huippukylmästä on tulossa mutta siihen asti kotikonstina suosittelemme kylmiä pyrähdyksiä lämpimien suihkuhetkien lomassa!

– ALOE VERA JA KOOKOSÖLJY! Aloe vera -geelin ja kookosöljyn sanotaan kiinteyttävän ihoa eli niitä voi hyvin mielin rasvailla rintoihin vaikka joka ilta. Myös Kourtney Kardashianin hehkuttama Mama Mio’s Pregnancy Boob Tube on yes girl approved ja sopii nimensä mukaisesti raskaana oleville ja meille muuten vaan tisseistä huolehtiville.

 

Vielä ei eteemme ole osunut tissimaskeja mutta koska maskimania on tällä hetkellä ympäri maailman valtava, niin eiköhän pian sellaisiakin kauppojen hyllyiltä löydy.

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmaista pizzaa ja viiniä!

Älä huoli, me inhoamme spämmejä yhtä paljon kuin sinäkin. Tilaamalla meidän uutiskirjeen saat pelkkää timanttista postia meiltä!