Syksyn inspiroivimmat podcastit

Syksyn inspiroivimmat podcastit

 

Olemme Kriseldan kanssa molemmat tyyppejä, jotka kuuntelevat podcasteja siivotessa, meikatessa ja kävelylenkeillä. Talvella sisällä juoksumatolla tehdyt ylämäkitreenit (15 asteen kulma ja vauhti 5,0km/h tai jopa vähemmän) sujuvat paljon leppoisammin kun korvista kantautuu jokin hauska podi.

Jaoimme vajaa vuosi sitten jo suosikkipodimme, kun muun muassa Afterworkin mimmit viihdyttivät meidän pimeitä talvi-iltoja säännöllisesti.

Nyt alkusyksystä uudeksi lemppariksemme on noussut Lindan ja Alexan Nonsense ja annamme tytöille suurenmoiset aplodit niin maanläheisistä aiheista ja etenkin siitä avoimuudesta, jolla he podia ovat alusta pitäen työstäneet.

Go girls!

 

View this post on Instagram

Cheers for the weekend! 🍦 #london

A post shared by ALEXA DAGMAR (@alexadagmar) on

 

Toinen eri tavalla inspiroiva podcast on nimeltään Inspiradio. Sitä vetää yksi yes girlin man crush Jaakko Halmetoja sekä hänen aisaparinsa Tuomas Kytömäki. Jos yhden jakson kuuntelette, niin antakaa sen olla Jasper Pääkkösen jakso. Ah, ja koska tämän jälkeen olettekin jo koukussa, voitte samoin tein jatkaa Nanna Mikkosen tarinalla.

Talk about girl power and inspiration!

Seuraavaksi listallamme ovat Manuela Boscon, Arman Alizadin, Saku Tuomisen sekä Pekka Hyysalon jaksot.

 

 

Koska laadukkaista ja luonteikkaista podeista, olipa kyseessä sitten kotimaiset tai ulkomaiset, on mielestämme melko vaikea saada vihiä, haluamme kuulla ehdottomasti teidänkin suosikit. Kertokaa alle top3 podit, vai voittaako Spotifyn listat edelleen teidän äänenne?

Me fiilaamme tietysti musaakin, mutta podcastit vievät yhä enemmän arvokasta aikaamme. Ja tämäpä ei meitä yes girlejä haittaa, sillä joko huvitumme ja rentoudumme tai opimme niiden parissa jotain aivan uutta. Molempi parempi!

 

 

 

1 Comment

  1. Jonsbe
    15 syyskuun, 2018 / 1:52 pm

    Papupata! 👌🏻

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.