Staycation – parasta minilomailua

Staycation – parasta minilomailua

 

Staycation on englanninkielinen sanahybridi sanoista stay ja vacation. Suomeksi sen voi ymmärtää lähilomailuna, eli pysytellään visusti omassa kotikaupungissa, mutta tehden asioita kuin olisi lomalla.

Staycation on fantastinen tapa tutustua omaan kotikaupunkiinsa uudesta näkökulmasta ja ainakin meillä yes girlillä tuppaa olemaan tarvetta minilomille aina silloin tällöin. Se, että pääsee edes hetkeksi irtautumaan omasta arjestaan, tekee ihmeitä!

 

 

Vaikka mikään ei voita omaa kotia, niin kyllä puhtaat hotellilakanat ja katettu aamupalapöytä kelpaa. Omasta kotikaupungista löytyy vaikka mitä (loma)tekemistä ja välittömyys tekee staycationeista vaivattomia: ei tarvitse stressata lomakohteesta tai pyytää töistä lomaa, varata lentoja, pakata, ostaa lentolippuja tai jonotella turvatarkastuksissa. Aika on rahaa, joten onhan tämä nyt selvää säästöä!

Staycationeilla voi myös hyvillä mielin olla offline ja varata vähän kalliimman hieronnan, kun matkustukseen ei mene tajuttomasti rahaa. Voi varata vaikka kaksi, kun ei mene matkustusaikaa! Suosittelemme myös testaamaan uutta joogapaikkaa tai lukemaan kirjaa hotellin loungessa.

 

 

Usein lomalta palatessa tarvitsee lisää lomaa ja mökillä kotityöt vain jatkuvat. Hyvin levänneenä on super paljon tehokkaampi ja mieli virkeämpi! Me uskomme vahvasti staycation-minilomien voimaan ja mikäs sen parempi kuin jakaa nämä laatuhetket parhaan frendin kanssa?

 

Kuvauspaikka: Radisson Blu Seaside

 

Share:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmaista pizzaa ja viiniä!

Älä huoli, me inhoamme spämmejä yhtä paljon kuin sinäkin. Tilaamalla meidän uutiskirjeen saat pelkkää timanttista postia meiltä!