Start your year guilt-free

Start your year guilt-free
(Kaupallinen yhteistyö: Barebells)

 

Ensinnäkin, ihanaa uudenvuoden päivää! Meillä meni vuoden vaihde juhlien Petran häitä ja morsiuspari lähteekin jo näillä näppäimillä häämatkalle!

Vuoden ensimmäisessä on aina jotain maagista ja fiilikset aika pitkälti sanelevat, mitä tuleva vuosi tuo tullessaan ja kun pitää uudenvuodenlupaukset realistisina, niin todennäköisyys onnistua on taattu!

 

Monet saattavat aloittaa tammikuun tipattomalla tai herkkulakolla taikka luvata, että tekevät parempia valintoja arjessa. Näistä kolmesta esimerkistä, komppaamme ehdottomasti viimeisintä. yes girlin filosofia pohjautuu järkevään tasapainoon (eikä niinkään kieltoihin tai lakkoihin) ja kuten olemme tässä postauksessa kertoneet, niin olemme kummatkin hedonisteja. Nautimme elämästä täysillä, emmekä todellakaan rajoita mielihyviä huonon omantunnon takia. Elämän syvin tarkoitus on nauttia siitä!

 

 

Monelle saattaa syntyä syyllisyyden tunne syömisestä ja me tiedämme kokemuksesta, että itseinho on pahinta mitä voi tehdä omalle pääkopalle ja kropalleen. Etenkin tänä päivänä on hemmetin haastavaa ”syödä oikein”, kun ravintosuositukset vaihtelevat laidasta laitaan. Silloin saattaa tulla sellainen olo, ettei milloinkaan syö niinkuin pitäisi.

Myös ruokatrendeja tulee ja menee: milloin on trendikästä jättää kaikki hiilarit pois (ei ikinä suostuttaisi siihen! Not a chance!) ja milloin taas on oletettavasti terveellistä syödä kuin luolamiehet. Eikä siinä mitään – olemme kaikki yksilöitä, mutta me yes girlillä vaan satumme pitämään ruuasta. Kaikissa muodoissa.

 

Sen sijaan, että tuntee pahaa oloa itseään kohtaan, niin on löydettävä sellainen ratkaisu, joka palvelee itseään. Syyllisyyden tunne, joka linkittyy ruokailuun voi myös kertoa siitä, että syöminen on tunnepohjaista. Moni saattaa ylensyödä ahdistuneena tai stressaantuneena, ja suruaikoina ruoka voi olla lohduttajana.

Kuitenkin, meillä yes girlillä lohturuoka on käsitteenä positiivinen asia, joka on osa kokonaisvaltaista hemmottelua. Se rentouttaa, herättää ihania makumuistoja ja lämmittää kylminä pakkaspäivinä.

 

 

 

Me olemme hands down pahimmat herkkusuut. Meiltä kummaltakinlöytyy omista kodeistamme herkkulaatikot. ja yllätyksekseni meillä on aika samanlainen maku herkkupatukoissa. Ehkä arvasittekin jo – kummaltakin löytyy Barebellsin patukoita jemmasta. Hamstraamme näitä myös ennen treenaamista ja pidämme patukoita aina laukussa messissä, koska kuka nyt nälissään haluaa treenata? Rule #1: Treenin hyöty jää olemattomaksi, jos sen tekee nälkäkiukussa!

 

Meidän todellisuudessa lohturuoka ja herkut ovat terveellisiä, kun tekee parempia valintoja niiden suhteen. Tavallisen suklaapatukan voi korvata funktionaalisella sellaisella (Hello 2018 ja uusi Salty Peanut -maku!). Barebells panostaa herkuissaan äärimmäiseen hyvään makuun tinkimättä ravintosisällöstä. yes girl LOVES! Kaiken lisäksi maut ovat kaikille tuttuja ja valikoimasta löytyy patukoiden lisäksi vanukkaita ja pirtelöitä. Kaikki kunnioitettavalla määrällä protskua tietenkin!

 

 

Ja mitä tulee tammikuuhun ja meidän uudenvuodenlupauksiin (luithan jo?), niin nämä pointsit voisi vielä lisätä muistiin:

🖤 emme vähennä herkuttelua

🖤 emme tingi ravintosisällöstä (jatkossakaan)

🖤 emmekä myöskään aio tuntea syyllisyyttä syömisestä

 

Peace & love & guilt-free living,

Kriselda & Petra

 

Share:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmaista pizzaa ja viiniä!

Älä huoli, me inhoamme spämmejä yhtä paljon kuin sinäkin. Tilaamalla meidän uutiskirjeen saat pelkkää timanttista postia meiltä!