Sarah Günn: Auttaako tämä kikka oikeasti nestemäisen huulipunan levittämisessä?

Sarah Günn: Auttaako tämä kikka oikeasti nestemäisen huulipunan levittämisessä?

 

Pian lehdistä, blogeista ja muista kanavista voi lukea ja katsoa vinkkejä talvikaudesta selviytymiseen. Heti ensimmäiseksi mieleen tulee dramaattinen otsikko kuten: ”Vedenkeittimen yllättävä hyöty! Lämmittää jalkoja peiton alla ja kosteuttaa”. Puhun tästä aiheesta vähän vitsikkäästi, mutta totuus on kuitenkin se, että oma kauneudenhoitorutiini muuttuu talvella ja joskus tarvitaan ihmeitä. Ihmeiden ei kuitenkaan tarvitse olla niin kaukaa haettuja tai kalliita(hauskoja ne voivat kuitenkin olla!). Näin ollen halusin jakaa oman vinkin syys- ja talvikauteen.

 

Monesti puhutaan siitä, että huulet tulisi kuoria ja rasvata ennen kuin levittää huulipunaa, etenkin nestemäistä sellaista. Kiireessä tämä jää ainakin minulta usein tekemättä, koska ”huuleni eivät ole edes kuivat”- ajatus tulee mieleen. Kylmenevä ja kuiva sää saa kuitenkin miettimään: ”vai ovatko sittenkin?”. Siispä sain ajatuksen tehdä testin!

 

Mietin, että minkälainen testi olisi kaikista realistisin ja totuudenmukaisin. Hetken houkutti olla kuorimatta ja kunnolla hoitamatta huulia parin viikon ajan, mutta silloin en olisi saanut vastausta ”eivät ne edes ole kuivat” -ajatukseen.  Joten hoidin huuliani kuten normaalisti, eli kuorin kerran viikossa ja käytin päivittäin jonkinlaista huulirasvaa, mutta en suosikkihuulivoidettani.

 

Viikonloppuna olin menossa ulos, joten toteutin testin ennen meikkaamista. Olin kuorinut huuleni alkuviikosta normaaliin tapaan, joten huuleni eivät tuntuneet erityisen kuivilta, mutta hieman. Levitin yhden kerroksen nestemäistä mattapinnan antavaa huulipunaa ja annoin kuivua muutaman minuutin ajan. Nappasin muutaman kuvan luonnonvalossa ja poistin huulipunan öljypohjaisella putsarilla. Nappasin go to -huulikuorintani Lushilta ja lisäsin 30 minuutin ajaksi Munken’s Bisalva -huulivoidetta. Levitin yhden kerroksen samaa nestemäistä huulipunaa ja annoin kuivua muutaman minuutin ajan. Nappasin muutaman kuvan luonnonvalossa ja testi oli valmis.

 

Tässä huuleni ennen ja jälkeen hoitorutiinin.

 

 

Hoidetuilla huulilla huulipuna tuntui ja näytti paremmalta sekä huulipuna oli helpompi levittää. Ei hoidetuille huulille punan levittäminen kesti hetken pidempään, sillä puna ei yksinkertaisesti tarttunut jokaiseen koloon heti. Olen kuitenkin yllättynyt kuinka pieni ero loppujen lopuksi oli, etenkin kuvissa! Tiedän kuitenkin, että ihoni kuivuu talvella entisestään, joten tulen tehostamaan ihonhoitorutiiniani tästä huolimatta. Olen kuitenkin iloinen, että ero ei ollut sen dramaattisempi – nyt voi ottaa rennommin, hih!

 

Ihania kauneushetkiä syysiltoihin! xx

 

 

Lue Sarah’n edelliset postaukset:

Hiusten lahjoitus hyväntekeväisyyteen

Top 6 vinkkiä meikkipohjan tekemiseen

 


SARAH GRÜNN

Kauneuden ja muodin parissa työskentelevä PR- ja viestintäalan ammattilainen

 

Instagram: @sarahgrunn

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *