PIKKUJOULUJEN PIPARI-PLATTER

PIKKUJOULUJEN PIPARI-PLATTER

 

yes girlin tontut ovat pistäneet joulupajalla hihat heilumaan. Nimittäin pikkujoulut, jos jotkut ovat mitä parhain syy juhlimiseen tähän aikaan vuodesta. Meidän pikkujoulujen pipari-platter saa ison peukun vaativimmiltakin vierailta!

Pimeyden ja väsyneen ilmapiirin keskellä meitä piristää juhlakausi ja niiden herkut! Aina ei kuitenkaan pysty viettää tuhottamasti aikaa keittiössä, joten tällä kertaa mennään siitä mistä aita on matalin: eli pipareilla ja shampanjalla.

 

 

Ja hei, joulusta EI SAA ottaa stressiä. Piparit ovat helppo valmistaa itse, mutta me luotamme tässä kohtaa ammattilaisiin ja valitsemme vieraille parasta mitä kaupasta löytyy. Näin ei tarvitse stressata piparkakkujen palamista uuniin.

Perushyviä juustoja löytyy ihan lähikauppojen juustohyllyiltä, mutta jos haluaa hifistellä, niin suosittelemme isompien ruokakauppojen juustotiskiä. Niistä löytyy juustoartesaanien käsityönä tehtyjä juustoja. Samalla isosta ruokakaupasta saa erikoisempia hilloja ja muita härpäkkeitä pikkujoulujen pipari-platteriä varten!

 

 

Juhlavimpiin iltoihin yes girlin piparkakut maistuvat lempparishampiksen, Chouetten, kanssa. Kuplat sopivat erikoisempien makuparien kaveriksi ja tällä kertaa teimme testailuja etorki lampaanmaitojuuston kanssa. Suosimme juustoissa erityisesti vuohen- ja lampaanmaitojuustoja, mutta perinteiset homejuustot (sinihome ja brie) ovat luotuja pipareiden seuraksi.

 

Tässä muutamia meidän lempparimakupareja:

♡ etorki & glögihillo

♡ etorki & viikuna

♡ etorki & karpalohillo

♡ sinihomejuusto & mustikkahillo

♡ sinihomejuusto & hunaja & karpalot

♡ sinihomejuusto &persimon

♡ brie & viikuna

♡ brie & persimon

♡ brie & hunaja & pekaanipähkinä

 

 

 

Aina ei tarvitse rehkiä sataa tuntia keittiössä, vaan tärkeintä on, että saa viettää laatuaikaa ystävien seurassa. Ja näillä aineksilla saat katettua helposti jouluisan herkkupöydän!

 

 

Leikkuualustat: Tebian

Shampanja: La Chouette de Champillon

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmaista pizzaa ja viiniä!

Älä huoli, me inhoamme spämmejä yhtä paljon kuin sinäkin. Tilaamalla meidän uutiskirjeen saat pelkkää timanttista postia meiltä!