Parhaat ryhmäliikuntatunnit

Parhaat ryhmäliikuntatunnit

 

Parhaat ryhmäliikuntatunnit, meidän mielestä. Tunteja ja preferenssejä on yhtä paljon kuin treenaajiakin, mutta meille on muodostunut ne vakiotunnit, joilla me käymme – joilla voimme heittää aivot narikkaan ja vaan nauttia siitä, että joku muu käskee, mitä pitää tehdä. Tunneilta saa myös aivan valtavasti energiaa ryhmädynamiikasta ja muilta kanssatreenaajilta!

 

Mikäli seuraat meitä Instagramin (@yesgirloffical) puolella, olet saattanut huomata, että treenaamme pääsääntöisesti Esport Bristolissa. Sali on sopivan matkan päässä kummankin kotoa ja löytyy aivan Helsingin keskustasta.

Yksi syy miksi viihdymme siellä niin hyvin on se, että olemme löytäneet sieltä Helsingin ihanimpia ohjaajia, sekä sellaisia tunteja, joihin on aina yhtä innostavaa mennä.

 

 

BODYBALANCE® HOT

Tunnilla tehdään jooga-, pilates- ja tai chi -henkisiä liikkeitä, jossa sarjat vaihtelevat rauhallisista toiminnallisempiin.

Tunti kehittää nimensä mukaisesti tasapainoa ja liikkuvuutta, mutta myös voimaa. Yhdistelmä eri tekniikoita ja liikkeitä tekee tunnista fyysisen treenin luoden samalla sisäistä rauhaa ja harmoniaa.

Kaiken lisäksi BodyBalancessa keskittymiskyky paranee. Tällä hot-tunnilla voisimme aloittaa joka ikisen aamun, jos voisi. yes girl LOVES!

 

HOT YOGA

Kaupungin parhaimmat joogaopettajat tähdittävät Esportilla. Tunnit vaihtelevat viikottain ja oman kokemuksemme mukaan, emme ole olleet vielä kertaakaan yhdelläkään samanlaisella tunnilla!

 

Jooga vaihtelee aina flow vinyasa -tunneista sekoitukseen astangaa ja yin-joogaa. Pidämme erityisesti lämpimässä salissa treenaamisesta, sillä se antaa hyvän buustin aineenvaihdunnalle. Hot-tunnit ovat ideaaleja detoxin aikana, kun on tarkoitus tehostaa kehon nestekiertoa. Kannattaa kuitenkin silloin tunnustella omaa kehoa ja on yksilöllistä, miten esimerkiksi jaksaa rankemmilla hot jooga -tunneilla, jossa sali on lämmitetty yli 35-asteen.

 

 

 

BODYATTACK®

60 minuuttia BodyAttackia vastaa 10 kilsan juoksulenkkiä. Emme kumpikaan pidä juoksemisesta (uskokaa pois, olemme yrittäneet), joten nämä tunnit ovat parasta aerobista! BodyAttackiin jää koukkuun!

Tunti kohottaa äärimmäisen paljon kuntoa ja se myös parantaa voimaa ja kestävyyttä. BodyAttack koostuu intervalli-sarjoista, jossa vuorottelevat kuntoa kohottavat liikkeet sekä toiminnallista voimaa ja vartalon hallintaa kehittäviä liikkeitä. Treeni on todella dynaamista ja palkitsevaa!

 

 

BODYCOMBAT®

Voimaa ja energiaa huokuva tunti, jossa on BodyBalancen tavoin sekoitettu eri lajeja – tosin tunti koostuu itsepuolustuslajeista.

Tunnilla treenataan karaten, taekwandon, capoeiran, nyrkkeilyn ja muay thain tekniikoita, jotka haastavat kuntoa kokonaisvaltaisesti. Erityisesti liikkuvuus ja ketteryys paranee. Näillä tunneilla saa eläytyä kuin oman elämänsä supersankari! Tai videopelihahmo.

 

WORLD JUMPING® 

Viimeisenä, muttei vähäisempänä meidän rakas tramppatunti! Erittäin hauska ja vauhdikas tunti, joka sopii myös nivelongelmista kärsiville. Tunnilla hypitään minitrampoliinilla, kehittää mm. keskivartalon hallintaa, koordinaatiota ja aerobista kuntoa. Lisäksi löydät ihan uusia lihaksia kropassasi, kun treeni on like no other!

Huomioithan, ettei World Jumping -tuntia suositella raskaana oleville, eikä 3 kk synnytyksen jälkeen.

 

Kuuluuko sinun treeniviikkoihin ryhmäliikuntatunteja? Jos kuuluu, niin paljasta salaisuutesi! Haluamme mukaan testailemaan uusia tunteja!

 

Kuvat: Mona Salminen

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmaista pizzaa ja viiniä!

Älä huoli, me inhoamme spämmejä yhtä paljon kuin sinäkin. Tilaamalla meidän uutiskirjeen saat pelkkää timanttista postia meiltä!