Parhaat keinot stressin lievitykseen

Parhaat keinot stressin lievitykseen

yes girlin Instagramissa on meneillään Balmuir-arvonta, jossa kysyimme mitkä ovat teidän parhaat keinot stressin lievitykseen. Ilolla lueskelimme niitä Petran kanssa ja aikalailla yhdymme kaikkien teidän mielipiteisiin. Muutama kuitenkin nousi ylitse muiden ja halusimme nostaa ne myös tänne! Ollaan me kiitollisia teistä!

 

 
1. Treeni. Oli se sitten rankempi urheilusuoritus tai joogaharjoitus, niin hien virtaaminen vähentää stressiä. Urheileminen vaatii meiltä myös meditatiivista keskittymistä, joka yhtälailla edistää hyvinvointia.

 

2. Luonto. Luonnon ja metsän vaikutusta on tutkittu paljon. Jo 15 minuutin eräily laskee verenpainetta.

 

3. Eläimet. Myös eläimillä on rauhoittava vaikutus meihin ihmisiin. Monet mainitsivat koiran kanssa ulkoilun ja rapsuttamisen, mutta sieltä ruudun takaa löytyi myös kissa- ja hevosihmisiä!

 

 

4. Lepo. Uni ja lepo ovat kieltämättä parhaat tavat palautua! Uni tasapainottaa elimistöä ja syvässä REM-unessa lihasjännitys laskee ja lihakset rentoutuvat täysin.

 

5. Hemmottelu. Oma aika, lasi viiniä, pala suklaata ja kotispa. #yesgirlLOVES!

 

Vastauksista löytyi myös muita nerokkaita keinoja stressin lievitykseen, kuten sauna ja ystävien kanssa hengailu. Emme voisi olla enempää samaa mieltä! Ystävien kanssa oleminen ja puhuminen on elämän suola. Ja hyvä energia on tarttuvaa. Välillä on haastavaa löytää ystävien kanssa yhteistä aikaa, mutta olemme todenneet sen olevan yhtä tärkeää kuin oma-aika. Vaikka työt ja deadlinet puskevat päälle, niin edes lyhyt lounastauko ystävän kanssa antaa positiivisen fiiliksen loppupäivään!

 

P.S. Balmuir-arvontaan ehtii osallistua su 17.12.2017 asti! Arvomme uudesta Spa Collectionista Capri-kylpytakin, -pyyhkeen ja ekosertifioidut body wash + lotion -setin!

 

Kuvat: Heikki Salonen

1 Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmaista pizzaa ja viiniä!

Älä huoli, me inhoamme spämmejä yhtä paljon kuin sinäkin. Tilaamalla meidän uutiskirjeen saat pelkkää timanttista postia meiltä!