Paras hammastahna sinulle?

Paras hammastahna sinulle?

Kaupallinen yhteistyö: Yotuel

 

Hello yes girls and boys! 

 

Tiedättekö sen fiiliksen, kun on tottunut käyttää tiettyä luottotuotetta (lue: Yotuel-hammastahnaa) ja sitten se loppuu, ja täytyy väliaikaisesti käyttää muuta – ja silloin tajuaa, kuinka se oma luottotuote on vaan yksinkertaisesti paras?

No näin on saattanut joskus käydä meille mökki- ja muilla reissuilla hamppitahnojen kanssa.

 

Olemme pitäneet yhtä espanjalaisen hammastahnamerkin Yotuelin kanssa jo kolmatta vuotta ja olemme mitä kiitollisimpia, että saamme toimia Yotuelin brändilähettiläinä täällä pohjolassa!

 

Me yes girlit olemme viettäneet kesällä paljon aikaa mökkeillessä ja reissatessa täällä kotimaassa ja meillä on ollut mukana meidän #1 hamppitahna: Yotuel.

Kun on kerran unohtanut sen oman hammastahnan kotiin ja joutunut tyytymään johonkin muuhun, niin sen jälkeen muistaa luottotahnansa AINA.

 

 

Hyvässä hammashuollossa ei ole kyse pelkästään siitä, että harjaa hampaansa aamuin ja illoin, vaan myös siitä, että on sopiva hammastahna.

Meille on ensisijaisen tärkeää se, että hammastahna suojaa hampaita reikiintymiseltä, eli se, että tahna sisältää oikeanlaista fluoria. Nykyään on olemassa fluorillisia hammastahnoja, mutta se ei välttämättä kerro sen suojaavuudesta. Yotuelin All-in-one-tahnoissa on kaliumfluoridia, joka vähentää tehokkaasti hampaiden vihlontaa, eli tahnat sopivat myös herkkähampaisille.

Classic ja Pharma-tahnat taas sisältävät natriumfluoridia, eli sataprosenttisesti aktiivista fluoridia, joka on tärkeä ainesosa reikiintymisen ehkäisemisessä.

 

Meille on myös äärimmäisen tärkeää se, että hammastahna ei sisällä SLS:ää. Suomeksi natriumlauryylisulfaattia. SLS on kosmetiikassa käytetty pinta-aktiivinen aine, joka aiheuttaa tuotteen vaahtoamisen. Aine ärsyttää limakalvoja – erityisesti suun herkkiä limakalvoja ja aiheuttavat haavaumia, eli aftoja. #nothankyou

 

Näiden lisäksi Yotuelin hammastahnat valkaisevat ja puhdistavat hampaiden pinnan perusteellisesti. Meille on myös tärkeää tsekata valkaiseven hammastahnan RDA- eli hankausarvo.

Hammastahna on turvallinen kiilteelle, kun arvo on alle 100. Yotuel Classic -hammastahnassa arvo on 40 ja Pharman 36. All-in-onen hankausarvo on 82 ja tahna sisältää karbamidiperoksidia, ksylitolia, kaliumfluoridia, jotka remineralisoivat hammaskiilletä, sekä ehkäisevät kariesta = vahvistavat hammaskiillettä.

Classic ja Pharma-tahnojen valkaisevana aineena on papaijasta saatava papaiinientsyymi, joka poistaa hampaiden värjäymät ja tummentumat. Papaiinientsyymin teho perustuu sen kykyyn pilkkoa valkuaisaineita. Hampaiden pinnoille kertyvät proteiiniverkostot toimivat värjäytymien tarttumapintoina. Kun papaiinin avulla puhdistetaan hampaiden pinnalta proteiiniverkostot ja niihin tarttuneet värjäytymät, muuttuu hammas takaisin luonnollisen valkoiseksi. Samat proteiiniverkostot toimivat kiinnittymispintoina myös plakille ja hammaskivelle, joten Classic- ja Pharma-tahnoja käyttämällä saadaan myös niiden esiintyminen vähenemään.

 

 

Yotuelin hammastahnavaihtoehdot:

All-in-one:

Maut: Wintergreen (mieto mintun makuinen) & Snowmint (raikas minttu)

Valkaiseva hammastahna (valkaisee vain orgaanista hammasta, ei posliini-, muovi- tai keramiikkapaikkoja tai -kruunuja.)

Classic:

Maku: Piparminttu

Valkaiseva hammastahna, joka pitää hampaat puhtaana, eikä tummentumia pääse syntymään hampaiden pinnalle.

Pharma B5:

Maku: Mieto lakritsa

Sisältää B5- vitamiinia eli pantenolia hoitamaan ikeniä ja limakalvoja. Sopii herkkälimakalvoisille.

Pro-tip: Harjauksen päätyttyä tahnan voi sylkeä pois suusta, a ei tarvitse huuhdella  pois suusta, mutta sitä ei pidä huuhtoa vedellä pois. Näin kaikki hyvät aineet jäävät hampaiden pinnalle vaikuttamaan edelleen.

 

Yotuel-tuotteet ovat saatavana apteekeista, Sokos- ja Stockmann -tavarataloista sekä Emotion-myymälöistä.

 

Täältä löydät lisää aiheeseen liittyviä postauksia:

yes girl LOVES: Hellävarainen hampaiden valkaisu

3 + 3 minuuttia lisää mindfulnessia päivääsi

Passi & Hammastahna

yes girlin uudet aamurutiinit

 

 

Kuvat: yes girlin hovikuvaaja Salla Lummi

Share:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmaista pizzaa ja viiniä!

Älä huoli, me inhoamme spämmejä yhtä paljon kuin sinäkin. Tilaamalla meidän uutiskirjeen saat pelkkää timanttista postia meiltä!