Paras darra-aamupala

Paras darra-aamupala

 

Muistatteko meidän krapulan karkoitusvinkit? Näin kevään juhlakauden kynnyksellä jatketaan samaisella teemalla ja mikäli vahinko ehti jo tapahtua, niin vinkkaamme yes girlin ykkös-darra-brekun.

Kun mennään kesää kohti, saapuu myös läjäpäin kutsuja juhliin ja samalla saapuu krapulaiset aamut. Siitä ei pääse yli eikä ympäri, että välillä aikuisiällä railakkaiden iltojen jälkeen kohtaamme ei-niin-railakkaita aamuja. Meillä on kuitenkin darran karkoitusvinkkien lisäksi ässä hihassa aamupalan suhteen.

yes girlin krapula-aamupala on polveutunut espanjalaisesta keittiöstä, nimittäin sen esi-isänä voidaan pitää niin ikään patatas bravas -tapasannosta. Paistetut perunat eivät ole koskaan maistuneet niin hyvältä kuin pikku kankkusessa!

Perunoiden lisäksi yes girlin darralautaselta löytyy chorizoa, kananmunaa, avokadoa ja tomaattia. Lupaamme, että tämän pyöräyttäminen onnistuu super helposti myös laiskemmalta kokilta. Ja on se sen arvoista: ainakin kroppa kiittää suoloista ja uusista rakennusaineista.

 

 

Paras darra-aamupala

♡ Perunoita

♡ Chorizoa

♡ Tomaattia

♡ Luomu kananmuna

♡ Avokadoa

♡ Suolaa & Pippuria

 

Ohje: Pilko perunat pieniksi suupaloiksi ja paista muutama minuutti pannulla tilkassa öljyä, lisää suola ja pippuri. Lisää pilkottu chorizo sekaan ja paista kunnes hässäkkä näyttää valmiilta. Kaada lautaselle ja paista sen jälkeen kananmuna. Sillä aikaa kun kananmuna paistuu, pilko avokado ja tomaatti hässäkän päälle ja lopuksi lisää paistettu kananmuna päälle.

 

 

Ei muuta ku uuteen nousuun ja tsemppiä juhlien kanssa! 🙈

 

Share:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.