OTA HAPPEE

OTA HAPPEE

Me kaikki saamme välillä turhankin paljon hyvinvointiin liittyviä vinkkejä. Onko se kookosöljy nyt terveellistä vai ei, entä mitkä ovat markkinoiden parhaat kuukautissuojat?

Viestien määrä ja häly ympärillämme on niin suuri, että inspiraatiotulva paisuu helposti yli. Mikä se sämpyläresepti nyt olikaan? Mihin tallensin sen? Screenshotteja on tuhat ja sata ja puhelimen muistiot täynnä mitä erinäisempiä listoja. Illalla kaupassa pää lyö aivan tyhjää ja koko sämpylät unohtuvat ihan tyystin.

Illalliseksi valikoituu nakkeja ja ranet.

We’ve all been there.

Kivat reseptit tai kuvankaltaiset jooga-asennot ovat toki usein inspiroivia mutta on niitä tärkeämpiäkin juttuja. Kuten tämä:

 

HENGITÄ

 

Olimme eilen Lumenen uuden Harmonia-tuotesarjan lanseeraustilaisuudessa ja pääsimme tekemään hengitysharjoituksen. Aika luksusta keskellä maanantaita ja ajatella että hengittäminen on nyt tosi in. Jopa luksusta!

Harjoituksen ydin on hyvän asennon löytämisessä ja oman hengityksen seuraamisessa. Asetu risti-istuntaan tai vaikka makuulle, hengitä syvään, laita oikea kätesi alavatsan päälle ja vasen rintakehän päälle. Tunnustele nousevaa vatsaasi ja rintakehääsi. Hengitä nenän kautta sisään, pidätä hengitystä hetki ja vapauta hengitys suun kautta ulos. Toista tätä.

Muista että ajatusten harhailu on normaalia!

 

 

Syvät hengitykset rentouttavat sekä kropan että mielen, ja mikä tärkeintä: aivomme saavat happea. Solutason hapenpuute aiheuttaa kipuja, joita hoidamme lääkkeillä, vaikka hengittäminen on usein paras kivunlievittäjä. Stressaantuneen kehon numero uno hoitokeino ovat erilaiset hengitysharjoitukset.

Olemme etuoikeutettuja, kun meillä ei ole täällä pallon puoliskolla vielä tarvetta happibaareihin.

Laita puhelimeen muutaman kerran päivässä muistutus ja irtaudu puuhistasi vain muutamaksi minuutiksi. Unohda stressi ja jännitys, ja ota happea!

 

 

T. Kriselda & Petra

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.