Noora Fisher: Mihin keskität ajatuksesi ja energiasi?

Noora Fisher: Mihin keskität ajatuksesi ja energiasi?

Nykyisin tehdään ihan liikaa asioita vain siksi, että saisimme jotain. (teemme, saamme, teemme, saamme.) Tässähän ei sinänsä ole mitään pahaa, ja tätä tarvitaan, kunhan huolehditaan siitä, ettei unohduta siihen. Tällä tarkoitan siis sitä, että meidän kaikkien olisi hyvä tehdä useammin asioita omasta tahdostamme, ja omasta oikeasta, aidosta halusta ja palosta! Sen sijaan, että tekisimme jotain, vaan palveluna tai palveluksena palkiten itsemme muilta saamillamme kehuilla. Kuulostaa aika itsekkäältä? Olemme itse vastuussa onnellisuudestamme ja siitä, että rakennamme meille mieleisen elämän.

Jokainen meistä voi löytää mukavia juttuja elämäämme, inspiroivia ja motivoivia asioita. Meidän ei tarvitse, eikä pidä tyytyä elämään, joka on ihan ok. Meillä on oikeus haluta kehittyä, kasvaa ja tehdä asioita, ehkä myös työksemme, johon voimme laittaa kaikkemme ja itsemme likoon kokonaan.

Se ei riitä, että teemme aktiivisesti enemmän mieleisiä juttuja, kaikkea mikä saa meidät onnelliseksi. Myös se, että miten ja mitä ajattelemme, vaikuttaa suuresti. Olemmeko oikealla ”taajuudella” manifestoidaksemme toiveemme ja haaveemme toteen? Jotta vetäisimme puoleen unelmiamme ja meille sopivaa elämää, ja ihmisiä ympärillemme?

Jotkut saattavat ajatella, että universumi kokee meidän olevan tyytyväisiä nykyhetkeen, jos emmevalita tai osoita selkeästi niitä asioita, joihin emme ole tyytyväisiä.

NOPE, meidän tulee toimia juuri päinvastoin.

Kun keskitymme hyvään, hyvä kasvaa!

Ajatellaan, että teet elämässäsi vaikka seitsemää eri asiaa, esimerkiksi; töitä, harrastuksia, parisuhdetta, jotain luovaa, hoidat puutarhaa ja niin edelleen. Jos näistä kuusi asiaa menee hyvin ja yksi vähän huonommin, keskitytkö siihen yhteen huonoon vai kuuteen hyvään? Ihmismieli ajautuu helposti keskittymään siihen yhteen huonompaan ja sen vikoihin. Kuitenkin, jos teemme niin, pian voimme huomata myös muiden sujuvan huonommin.

Sen sijaan, jos kuusi näistä asioista menee huonommin, mutta yksi sujuu hyvin, ja keskityt siihen: kohta löydät ja huomaat motivaatiota ja inspiraatiota, joka lähtee itsestäsi ja tuosta yhdestä hyvin sujuvasta asiasta- ja muut kuusi asiaa alkavat parantua myös.

Eli kaikki lähtee mindsetistä, ja siitä mihin keskityt. <3

Onko sillä mitään väliä, että mitä teet? Ainoa asia mikä merkkaa on se, että olet onnellinen. Teet asioita, jotka saavat sinut onnelliseksi ja voimaan hyvin. Sillä on väliä.

Emme voi irroittautua jostain, jota emme rakasta ja joka ei tuo meille hyvää oloa, jos käytämme kaiken energiamme ja huomiomme siihen.

Kohdista siis ajatuksesi oikeisiin asioihin, manifestoi toiveesi todeksi. Anna itsellesi lupa tehdä sitä mitä rakastat.

Miten saada sitä mitä toivot elämääsi? Ja vetää puoleesi oikeanlaisia energioita?

Kun haluat muuttaa tilanteen, sinun on:

✓tehtävä jotain mitä et ole ikinä ennen tehnyt.

✓vaihtaa taajuutesi

✓vaihtaa ajatuksesi ja ajatusmallisi

✓vaihtaa ne johonkin, joka muuttaa energiasi, ja kun se tapahtuu, kaikki tulee muuttumaan. Keskity hyvään ja siihen mitä haluat.

➸ Anna siis itsellesi lupa tehdä asioita, jotka miellyttävät sinua pitkässä juoksussa. Älä välitä muiden mielipiteistä ja ajatuksista, koska millään muulla ei ole väliä kuin sillä, että teet jotakin mistä tulee hyvä olo.

Unohda se, että mitä sinun ”pitäisi” tehdä, ja sen tuoma syyllisyyden tunne. Älä tunne syyllisyyttä, kun et tee sitä sinun pitäisi tehdä.Jos keskityt negatiiviseen eli tähän syyllisyyteen, taajuutesi ja energiasi eivät tule muuttumaan paremmiksi.

Meillä on oikeus hyvään oloon ja onnellisuuteen.

Anna itsellesi oikeus olla:

✩ levollinen siinä hetkessä missä olet,

✩ olla tyytyväinen siihen hetkeen,

✩ tykätä ja rakastaa itseäsi siinä hetkessä ja tilanteessa

✩ kaikkine epätäydellisyyksinesi ja virheinesi.

Tehdään siitä tapa, että teemme entistä enemmän asioita, joista meille tulee hyvä olo. Sen lisäksi muistetaan pehmentää kokemaamme syyllisyyttä ja keskittyä fiiliksiin, kuten ”tykkään tästä tosi paljon” ja ”nautin tästä”. Sellaisia ajatuksia haluamme lisää elämäämme!

Ennen kuin huomaatkaan, inspiroidut ja koet itsesi inspiroituneeksi. <3

Kuvat: Sara Lepistö


NOORA FISHER

Opiskelija, bloggaaja ja barista

Instagram: @nooraeveliiina

Blogi: Noora Fisher

Share:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmaista pizzaa ja viiniä!

Älä huoli, me inhoamme spämmejä yhtä paljon kuin sinäkin. Tilaamalla meidän uutiskirjeen saat pelkkää timanttista postia meiltä!