Mrs Wettenrannan 10x häämatkavinkit

Mrs Wettenrannan 10x häämatkavinkit

Petran tärkeimmät häävinkit tulikin jo käytyä läpi täällä ja nyt olisi niiden parhaimpien vinkkivitosten aika. Heeeello häämatka!

10 x honeymoonvinkit

 ♥   ♥   ♥   ♥

Ensimmäisenä on aivan pakko mainita että tärkeintä on tehdä juuri niin kuin TE hääparina haluatte.

♡ Unohda muiden mielipiteet; YOU DO YOU! Telttamatka Lappiin tai rescue-koirien luokse Latviaan kuulostavat meistä ennenkuulumattoman upeilta ideoilta. Kuten myös perinteisemmät palmut ja hiekkarannat.

♡ Budjetin ei tarvitse nousta taivaaseen kun käytät mielikuvitusta, järjetön törsääminen yhtä reissua varten nostaa vaan odotukset turhan korkealle. Me asuimme muun muassa reissun viimeiset 5 yötä siskoni sohvalla pienessä NYC:n kämpässä. <3

♡ Super vinkki: lähde heti! Tunnelma reissussa h e t i häiden jälkeen on aivan eri kuin vaikka kuukauden päästä. Trust me!

♡ Fiilistelkää (toivottavasti) onnistuneita häitä kuvien ja etenkin musan muodossa. Kuunnelkaa häiden tanssibiisejä (waddup Elvis Presley & Adele)  ja joratkaa hotellihuoneessa. Pakkauslistalle siis messiin kannettava minikaijutin.

♡ Ripaus luksusta jokaiseen päivään! Nauttikaa joka päivä shampanjaa, tai muuta lempparijuomaanne/ruokaanne. Nautiskelu häämatkalla on sallittua! Eih, ei sallittua, vaan pakollista!

 

 

♡ Kuherruskuukausi saisi luvan olla kuherrusKUUKAUSI. Meidän pariviikkoista olisi ollut ihana jatkaa! Kerää siis kaikki mahdolliset lomapäivät honeymoonia varten.

♡ Älä tuhlaa rahaa business-lentoihin, säästä mielummin majoitukseen jossa toivon mukaan olet pidempään kuin lentokoneessa 😉

♡ Suosi eksoottisia ja erilaisia kohteita! Meille 3 eri maata (Islanti, Antigua ja Yhdysvallat) kahdessa viikossa toimi hyvin. Älä yritä haukata liikaa, vaan pyhitä aikaa rentoilulle! Muutama erilainen kohde vaikeuttaa pakkaamista mutta on super hyvä kompromissi esimerkiksi silloin kun toinen toivoo rannalla loikoilua ja mojitoja ja toinen kaupunkia ja museoita.

♡ Älä stressaa valokuvaamisesta! Elä hetkessä ja unohda puhelimet. MUTTA tilanteen tullen pyydä tarjoilijaa ottamaan teistä yhteiskuva. Näitä on kiva katsella 10 vuoden päästä ja maisemakuvia räpsitte kuitenkin vahingossa aivan liikaa.

♡ Ja lopuksi Petran vinkki meidän mieslukijoille: happy wife, happy life! Muista antaa pari söpöä kehua tuoreelle vaimollesi. Takaan että kuherruskuukausi saa tästä kivasti lisää vipinää 😉

 

Jos siellä on muita vaimokkeita ja mielessänne on vielä lisää vinkkejä, niin kuulisimme niistä mieluusti <3

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.