Mikä vesiäly? + piristävä arvonta

Mikä vesiäly? + piristävä arvonta
Kaupallinen yhteistyö: Novelle

Vaikka kuinka olemme jakaneet omia yes girl –vinkkejämme vedenjuontiin liittyen, niin turhan usein on meilläkin päiviä, kun vettä tulee kulauteltua liian vähän ja liian harvoin.

Siksi ollaankin erityisen fiilareissa siitä, että muutaman viimeisen viikon ajan näitä surkeita vesi-päiviä on ollut meillä ehkä 1, jos sitäkään.

Kiitos vesiälyn!

Vesiäly on Hartwall Novellen kehittämä chatbot, jonka tarkoituksena on muistuttaa käyttäjäänsä vedenjuonnista. Botti on supersimppeli ja toimii Facebookin Messengerissä.

Puhelimiemme muisti on jo täynnä jos jonkinlaisia aplikaatioita, joten oli helpottavaa huomata, että botti oli toteutettu näin kätevästi. Tämä tarkoittaa samalla sitä, että botti kulkee helposti mukanamme mihin ikinä menemmekään. Mökillä tai kaverin polttareissa tulee usein juotua aivan liian vähän vettä, ja koska puhelimet löytyvät aina taskuistamme, saamme tuikitarpeellisia muistutuksia olimmepa sitten kotona tai reissussa.

Botin käyttöönotto on helppoa ja vie vain muutaman painalluksen verran aikaa. Vesiäly laskee vedenjuonnin tarpeesi sinun antamien tietojen sekä yleisen kaavan mukaan ja sitä on ollut kehittelemässä ravitsemusterapeutti Marianna Hölttä. Ei siis ihme, että tuntuu kuin saisit oman ilmaisen ravintovalkun.

#yesgirlLOVES

Ottamalla botin käyttöön saat päivän aikana 3+1 muistutusta/viestiä. Vesiäly kehottaa juomaan ja kysyy: oletko nauttinut tänään riittävästi vettä? Botti myös muistuttaa siitä, että vesi puhdistaa, aktivoi aineenvaihduntaa ja lisää ihon elastisuutta. Kaikkihan meistä haluaa kimmoisamman ihon ja toimivan vatsan, joten kas kummaa, että yhtäkkiä toimiston pöydällä oleva pullo tyhjeneekin silmissä.

Botti on siis ikään kuin hyvä ystäväsi, jota olet pyytänyt muistuttamaan vedestä päivän mittaan. Luitte ehkä jo postauksemme, jossa pohdimme nesteytyksen merkitystä arjessa hyvinvoinnillemme. Kuiva suu, päänsärky ja väsymys = not cool!

Vesiälyn myötä muistat paremmin napata vesipullon mukaasi laukkuun. Hyvä vinkki on pitää (t)yöpöydälläsi pulloa muistuttamassa sinua tästä elämän eliksiiristä. Kehitä itsellesi rutiini. Aamuisin litra ennen lounasta? Tai ehkä saat työpaikkasi alakerrasta hankittua lemppari Novelle-vetesi, joka odottaa sinua jääkaapissa rankan työpäivän tai päivän päättävän treenin jälkeen. Yes girlin elämän janoon sopii juuri tällaiset pienet mutta sitäkin merkityksellisemmät palkinnot itseltämme itsellemme.

Nyt me haastetaan sut liittymään yes girlin vesiäly-jengiin! Lataa siis chatbot vaikka heti TÄÄLTÄ ja käytä sitä aktiivisesti seuraavan kahden viikon ajan. Tässä ajassa voi tapahtua suuriakin muutoksia. Ole siis avoin muutoksille ja ylpeä pienestäkin edistyksestä! Haasta mukaasi vaikkapa isoäitisi tai koko toimiston kööri.

Me arvomme bottia käyttäneiden kesken hyvinvointipalkinnon, jossa voit voittaa sulle ja ystävällesi 100€ arvoiset lahjakortit St. George hotellin Care-Spa:han. Arvonta suoritetaan 4. helmikuuta.

Eli osallistu arvontaan kommentoimalla tämän postauksen kommenttiboxiin 31.1. mennessä, mikä on lempparikikkasi muistaa veden juonti?

Löydät siis botin täältä: m.me/vesialy ja muistathan että meiltä voit aina kysyä, jos jokin vesiälyssä askarruttaa mieltäsi.

Ihanaa perjantaita tyypit, muistakaa nautiskella vettä!

150 Comments

 1. Noona
  tammikuu 25, 2019 / 8:20 am

  Pidän aina mukana 0,5l vesipulloa ja töissä juon 0,5l lasin tyhjäksi ainakin kolmesti.

  • Hanna Koistinen
   tammikuu 26, 2019 / 11:50 am

   Mulla yks munuainen ja lapsesta asti ollut tosi tosi tärkeää juoda vettä paljon, oma vinkki mulla ihan aina missä vain mukana vesipullo ja töissä aina iso vesilasi lähellä ja usein laitan jonkun kurkun-, appelsiinin- tai verigreipin viipaleen siihen niin kivemman näköinen ja antaa vähän makua, myös työkavereita muistuttelen veden tärkeydestä. Tää vesiäly kokeilu on mielenkiintoinen heti latasin👍🏽😍kiitos! -Hanna 💦

 2. Soheila
  tammikuu 25, 2019 / 8:42 am

  Vesipullo aina mukana! Työpöydällä aina 0,85l pullo tai litran kannu ja iso vesilasi josta mukava juoda! Kotona aina iso tuoppi vettä mukana. Vesi is best!

 3. Kialiina
  tammikuu 25, 2019 / 10:02 am

  Olen ”piilotellut” vesipulloja eri paikkoihin (reppuihin yms.) ja aina kun pullo tulee vastaan, niin tulee juotua vettä. Vesiäly on kyllä auttanut myös, sillä saan älykelloon vesiälyn muistutukset pitkin päivää.

 4. isabel r.
  tammikuu 25, 2019 / 10:18 am

  Tähän mennessä itselleni paras kikka muistaa juoda tarpeeksi vettä on leikkimielinen kisa työkaverin kanssa! Kumpikin meistä yrittää opetella juomaan tarpeeksi vettä päivän aikana. Toisen sparraamana muistaa itsekin juoda vettä riittävästi ja on hauskaa hihkua toiselle ”litra juotu!”

 5. Salla
  tammikuu 25, 2019 / 10:22 am

  Vesipullo mukana kaikkialla. Kyllähän sen omissa huomaa, jos ei ole juonut tarpeeksi vettä.

 6. Siiri
  tammikuu 25, 2019 / 10:52 am

  ”Kikkani” muistaa vedenjuonti on pitää vesipullo kokoajan näkyvillä ja aina mukana kun lähden kotoa. 🙂

 7. Piitu
  tammikuu 25, 2019 / 1:44 pm

  Se että kantaa vesipulloa aina mukana! 😊👌🏻

 8. JaniinaK
  tammikuu 25, 2019 / 5:45 pm

  Kahvikupillisen jälkeen aika, mukillinen saman verran vettä. Tää on itselle ollu hyvä muistutus toimistossa.

 9. Veera
  tammikuu 25, 2019 / 5:45 pm

  Pitää vesipulloa aina työpöydällä!

 10. -A-
  tammikuu 25, 2019 / 5:45 pm

  Mulla on aina työpöydällä vesipullo ja usein toinen laukussa mukana.

 11. Terhi
  tammikuu 25, 2019 / 5:45 pm

  Pidän vesipullon näkyvillä, ja pillin pullossa, joten siitä on erityisen helppo siemailla silloin tällöin ☺️

 12. Outi
  tammikuu 25, 2019 / 5:46 pm

  Pidän aina vesipulloa mukana (esillä) töissä ja kotona

 13. Sari
  tammikuu 25, 2019 / 5:46 pm

  Iso lasi ja aina tyhjäksi asti 👌

 14. Nina Peltola
  tammikuu 25, 2019 / 5:49 pm

  No nyt latasin vesiälyn… let see
  Aikaistaminen täytin kauniin läpinäkyviin pulloihin yrtttjä ja täytin ne vedellä , ovat mukanani tallilla ja tyttäreni valmennuksissa ja siellä se toimii, mutta kotona unohdan , joten odotan vesiälyn hoitavan minun aktivoinnin nyt 👍🏻

 15. Elisa
  tammikuu 25, 2019 / 5:51 pm

  Vesipullo mukana ja töissä kahvin jälkeen aina vettä. Kotona tykkään isoista vesilaseista josta tulee hörpittyä vettä. Urheillessa kuluu vettä enemmänkin 🙂

 16. Saila
  tammikuu 25, 2019 / 5:52 pm

  Mulla on aina täysi vesilasi työpöydällä sekä kotona sohvapöydällä yms. Veden juonnista on kyllä tullut jo (hyvä) tapa! 🙂

 17. Jaana
  tammikuu 25, 2019 / 5:53 pm

  Aamulla menee aina noin puoli litraa vettä herätessä ja vesipullo aina mukana. Työpäivän aikana tulee juotua vähemmän, minkä suhteen pitää parantaa

 18. Mira S
  tammikuu 25, 2019 / 5:55 pm

  Oma kikkani on pitää vesikannu pöydällä näkyvällä paikalla, josta nappailen päivän aikana vesilasillisia ☺️

 19. Maiju
  tammikuu 25, 2019 / 5:56 pm

  Parempaa en ole keksinyt, kun kuljettaa vain vesipulloa mukana. Silti se unohtuu aika usein..

 20. Eeva
  tammikuu 25, 2019 / 5:57 pm

  Ihan mahtava keksintö tuo vesiäly! Otin heti käyttöön palvelun! 😍 ja mukana kilpailussa myös, spa lahjakortti olisi unelma ja menisi ehdottomasti käyttöön ystävän kanssa!

 21. Johanna
  tammikuu 25, 2019 / 6:05 pm

  Täysi vesipullo pöydällä!

  • Marika
   tammikuu 26, 2019 / 7:21 am

   Mahtava idea tuo vesily muistutus. Otin sen heti käyttöön. Töissä minulla on aina vesipullo työpöydällä ja työmatkoja varten toinen pullo kassissa. Kotona hörpin ison vesilasillisen lähes tulkoon aina, kun käväisen keittiössä. Salilla minulla on tietysti vesipullo mukana. Joskus tuntuu, että salitreenin aikana menisi kaksikin pulloa vettä, Odotan innolla mitä tuloksia saan tämän vesiäly chatbotin käytön aikana.

 22. Mira
  tammikuu 25, 2019 / 6:06 pm

  Vesipullo aina mukana ja kotona täytän juodun vesilasin valmiiksi pöydälle, seuraavan kerran kun kävelen ohi voin juoda sen 👍😀

 23. Martina
  tammikuu 25, 2019 / 6:07 pm

  Ennen lempparikikka oli aina matkassa mukana oleva pirteän värinen vesipullo – nyt tämä upea vesiäly -kamu!

 24. Noora T.
  tammikuu 25, 2019 / 6:08 pm

  Mun lempparitapa muistaa vedenjuonti on ihan simppelisti vaan kantaa mukana kaunista (ja kevyttä) pulloa joka paikkaan! On toiminut nyt koko alkuvuoden, tulee juotua vähän väliä kun pullo on koko ajan lähellä muistuttelemassa itsestään.

 25. Anne
  tammikuu 25, 2019 / 6:10 pm

  Aina ennen ruokailua yksi lasillinen (n. 2dl) vettä ja vesipullo aina työpöydällä ja laukussa mukana. Silti havahdun välillä, että pullo on ollut vain koristeena! 🤦‍♀️

 26. Niina
  tammikuu 25, 2019 / 6:11 pm

  Minulla on mukana vesipullo jonka pyrin täyttämään päivässä neljä tai viisi kertaa. Itsellänikin on silti vaikeuksia juoda tarpeeksi juurikin talvella.

 27. Ellinoora Karhumaa
  tammikuu 25, 2019 / 6:11 pm

  Tää kätevä chatpot tuleekin tosi tarpeeseen. Minulla tulee aina liian vähän juotua, ei vain tunnu että tarvitsisi tai olisi jano, vaikka oikeasti keholla tarve. Ehkä paras vinkkini on lasipullossa mukana kaikkialla omatekoinen makuvesi vaihdellen marjoja ja hedelmiä/kasviksia joita on laittanut mauksi veteen. 🙂

 28. Maiju
  tammikuu 25, 2019 / 6:17 pm

  Ennen oli post it-lappuja ympäriinsä muistuttamassa, mutta nyt pääs kyllä notti hommiin! Plussaa siitä ettei tosiaan oo mikään ladattava sovellus. 🙂

 29. Satu Perämäki
  tammikuu 25, 2019 / 6:26 pm

  Aina kun käyn vessassa, juon samalla vettä:)

 30. Kaisa
  tammikuu 25, 2019 / 6:35 pm

  Ihan huippu toi botti, heti otin käyttöön.
  Liian vähän tulee vettä kyllä juotua, joskus kiire päivinä ei vaan tahdo muistaa. Viime aikoina olen yrittänyt skarpata ja kotona on aina 2 kpl 0,7l pulloa pöydällä valmiina päivän aikana tyhjennettäväksi. Töissä myös kuljetan pulloa mukana ja pyrin sen täyttämään vähintään kahdesti.

 31. Laura
  tammikuu 25, 2019 / 6:58 pm

  Pitämällä vesipulloa töissä pöydällä, niin vedenjuontia ei voi unohtaa.

 32. Niina Aaltio
  tammikuu 25, 2019 / 7:06 pm

  Kivan näköinen täytettävä pullo, joka on helppo ottaa mukaan. Pullo myös pitää kylmää, joten vesi pysyy sopivan viileänä.

 33. Laura
  tammikuu 25, 2019 / 7:09 pm

  Olen jemmannut erikokoisia vesipulloja helposti saataville, jotta muistan juoda. Työpöydällä on omansa, käsilaukussa omansa ja jääkaapissa pitää aina olla täytetty pullo valmiina, sillä pidän viileästä vedestä.

 34. Adele
  tammikuu 25, 2019 / 7:11 pm

  Pitää vesipulloa kokoajan täytettynä lähellä!

 35. Johhu
  tammikuu 25, 2019 / 7:11 pm

  Meillä on vesipulloja useassa paikassa ja kun opettelin vähentämään maidon ja mehun juontia, kasvoi veden juonti automaattisesti

 36. Linda
  tammikuu 25, 2019 / 7:23 pm

  Vesipullo / kannu pöydällä töissä

 37. Sini
  tammikuu 25, 2019 / 7:28 pm

  Vesipullo aina mukana ja näkyvillä myös kotosalla. Nyt myös botti asennettu ✌

 38. Tytti
  tammikuu 25, 2019 / 7:32 pm

  Keittiön ohi kävellessä pyrin juomaan lasillisen ja täytän lasin valmiiksi seuraavaa kertaa varten.

 39. Saara
  tammikuu 25, 2019 / 7:40 pm

  Lempparikikka on haastaa töissä vieruskaveri juomaan myös riittävästi vettä! Chances are, että jos ei ite muista niin kaveri hoksaa silloin muistuttaa ja tietty myös toisin päin 😉 Kotitoimistolla botti voisi toimia sitten kaverin korvikkeena!

 40. Anna Hyytiäinen
  tammikuu 25, 2019 / 7:43 pm

  Minun ehdottomasti paras ja toimivin vedenjuonnin muistamisen kikka on tähän asti ollut hyvä ja kivannäköinen vesipullo, jota on helppo kuljettaa aina mukana.

  Pullon avulla on helppoa laskea myös päivän aikana juodun veden määrä. Pidän pulloa töissä ollessani työpöydällä ja otan tavoitteeksi juoda sen tyhjäksi tietyn ajan kuluessa. Juomatauot rytmittävät samalla hyvin työtä pitämällä minut vireänä. 💙

 41. Ulla
  tammikuu 25, 2019 / 7:45 pm

  Vesipullon mukana roudaaminen!

 42. Elsi
  tammikuu 25, 2019 / 7:47 pm

  Vesipullo mukana kassissa ja aina kahvikupin jälkeen töissä juon myös kupin vettä 😊

 43. Julia
  tammikuu 25, 2019 / 7:55 pm

  Mukana vesipullo koulussa aina.

 44. Viivi
  tammikuu 25, 2019 / 8:14 pm

  Täytän aina vesipullon kotoa lähtiessä ja heti sen tyhjennyttyä, jotta janon yllättäessä on heti vettä saatavilla. Kotona pidän pöydällä vesikannua joka pitää veden kylmänä neljän tunnin ajan ja tämä on juotava tyhjäks tässä ajassa 🙂

 45. Minttu
  tammikuu 25, 2019 / 8:15 pm

  Paras kikka on pitää vesipullo aina mukana ja näkyvillä. Vettä on välillä kiva piristää vaikka limellä tai kurkulla.

 46. Jenna
  tammikuu 25, 2019 / 8:16 pm

  Yleensä huomaan juovani paremmin jos laitan edellisenä iltana kannuveden jääkaappiin ja sinne vaihtelevasti eri hedelmiä/marjoja tuomaan makua veteen 🙂

 47. Minttu
  tammikuu 25, 2019 / 8:16 pm

  Paras kikka on pitää vesipullo aina mukana ja näkyvillä. Vettä on välillä kiva piristää vaikka limellä tai kurkulla

 48. Venla
  tammikuu 25, 2019 / 8:24 pm

  Mulla joka päivälle 1.5 litran vesipullo kulkee mukana jonka vähintään juon päivän aikana. On niin iso pullo et tulee vähän painoo niin huomaa repussa tai kassissa, jos meinaa jäädä juomatta! Treeneissä erikseen oma vesipullo 0.7 litraa jonka juon tyhjäks ainakin kerran treenin aikana. Lisäks lounaalla aina 0.5 vettä.

 49. Mallu
  tammikuu 25, 2019 / 8:35 pm

  Töissä pullo pöydällä muistuttaa, kotona veden juonti meinaakin unohtua. Täytyy testata chatbottia 🙂

 50. Jenni
  tammikuu 25, 2019 / 8:38 pm

  Kun on menossa, niin liian usein jää veden juonti liian vähälle. Yritän pitää vesipulloa mukana niin paljon kuin mahdollista ja illalla muistella monta kertaa sen ol päivän aikana täyttyny. Aamut kyllä alkaa aina isolla sitruunavesilasillisella, kestopillillä juotuna tietenkin 😉

 51. Jaana
  tammikuu 25, 2019 / 8:41 pm

  Mulla siskon antamia Tupperwaren ihanan värikkäitä ekovesipulloja joka paikassa, yöpöydällä, keittiössä, työpöydällä,käsilaukussa😅. Yritän jokaisen saada tyhjäksi joka päivä ✌

 52. Heidi jekunen
  tammikuu 25, 2019 / 8:48 pm

  Iso vesikannu pöydällä / lähettyvillä koko ajan ja kun liikkeellä, aina vesipullo mukana.

 53. Viivi
  tammikuu 25, 2019 / 8:51 pm

  Pidän vesipulloj joka paikassa mm auto, työpöytä, tiskipöytä…

 54. Anu
  tammikuu 25, 2019 / 8:59 pm

  Vesiäly on kyllä hauska ja hyvä muistuttaan! Paras vinkki veden juomiseen on hyvännäköisen, näppärän kokoisen juomapullon kantaminen joka paikkaan 👏💦

 55. kahjokerttu
  tammikuu 25, 2019 / 9:01 pm

  Vesipullo tai kannu pöydällä.

 56. Veera
  tammikuu 25, 2019 / 9:24 pm

  Pitämällä vesipulloa aina laukussa mukana ja toimistolla pöydällä! 🙂 Pidän huolen, että täytän 0.5l vesipullon ainakin neljä kertaa päivässä

 57. Nora
  tammikuu 25, 2019 / 9:26 pm

  Oon hankkinu ittelleni tosi kauniin vesipullon, pidän sitä töitä tehdessä pöydällä ja laukussa aina menossa mukana. Sittä on tullu jopa melkein kuin osa mun asuja.

 58. Piia
  tammikuu 25, 2019 / 9:29 pm

  Iso vesipullo aina työpöydällä ja kaksi pullollista pitäis olla juotuna työpäivän loppuun mennessä 🙂

 59. Laura
  tammikuu 25, 2019 / 9:35 pm

  Oma koulu vielä kesken, mutta teen silti jo myös opetustyötä. Molemmissa hommissa välkät on aina parasta aikaa veden juonnille! Muut kittaa kahvia ja mä vettä. 🙂

 60. Jenny Nyman
  tammikuu 25, 2019 / 9:35 pm

  Mulla on kahden litran vesikannu mikä pitää olla juotuna päivän loppuun mennessä 🙂 bonuksena kannussa on sellainen ritilikkö mihin voi laittaa yrttejä tai kurkkuja killumaan ja ne maustavat veden makusi mukaisesti 🙂

 61. Tiia
  tammikuu 25, 2019 / 9:39 pm

  Kannan vesipulloa mukana yksinkertaisesti joka ikiseen paikkaan! Se kun pysyy käden ulottuvilla, niin tulee väkisinkin otettua pikku huikkia. Näin tulee päivän aikana juotua sopiva määrä, kunhan pullob muistaa käydä täyttämässä ajoissa.

 62. Nanne
  tammikuu 25, 2019 / 9:45 pm

  Poikaystävä muistuttaa mua pitkin päivää😂

 63. Jannica
  tammikuu 25, 2019 / 10:05 pm

  Vesipullo vaan mukaan joka puolelle! Tästä on tullut jo niin tapa, että en enää lähde mihinkään ilman. 🙂 Mutta petrattavaa löytyy vielä, katsotaan onko botista apua! Seuraavaksi kiinnostaisi kokeilla älyvesipulloa, esim. Hidrate Sparkia.

 64. Susa
  tammikuu 25, 2019 / 10:08 pm

  Pidän koko ajan vesipulloa työpöydällä 🙂

 65. Hilpi
  tammikuu 25, 2019 / 10:11 pm

  Vesilasi yöpöydällä ja vichyä aina kaapissa.

 66. Kaisa
  tammikuu 25, 2019 / 10:14 pm

  Töissä ja kotona mukana kulkee 0,5 l vesipullo ja jano on myös hyvä muistuttaja.

 67. Kay
  tammikuu 25, 2019 / 10:22 pm

  Vesipullo töissä aina pöydällä ja myös kokouksissa mukana. Välillä litra menee työpäivän aikana, usein vain puolikas, joten petrattavaa on

 68. Jonsbe
  tammikuu 25, 2019 / 10:24 pm

  Vesilasi töissä aina pöydällä, aamuisin iso lasi vettä heti herätessä

 69. Sanna
  tammikuu 25, 2019 / 10:24 pm

  Vesipullo aina mukana!

 70. Anne
  tammikuu 25, 2019 / 10:31 pm

  Vesipullo mukana!

 71. Darya Hulik
  tammikuu 25, 2019 / 10:43 pm

  Laitan vesipullon sellaiseen paikkaan, jonka ohi kävelen usein päivän aikana. Nyt äitiyslomalla kun oon, niin vesipullo pysyy keittiönpöydällä ja aina, kun kuljen sen ohi juon vettä. Juon ainakin 3 litraa vettä päivässä 🙂

 72. Jonna Korhonen
  tammikuu 25, 2019 / 10:48 pm

  Vesipullo jonne lisään yrttejä tuomaan makua veteen, nams!

 73. Emma
  tammikuu 25, 2019 / 10:52 pm

  Yleensä minua auttaa parhaiten vesipullon pitäminen lähellä minne menenkin, mutta vielä parempi tapa on ollut kumota puoli litraa vettä ennen päivän jokaista ateriaa. Veden juominen tapahtuu tällöin mukavan tasaisesti ja vaikka pullo unohtuisi kotiin, on mahdollista pitää kiinni päivän vesitavoitteesta.

 74. Stella
  tammikuu 25, 2019 / 10:57 pm

  Aloitan päivän juomalla iso lasillisen vettä. Lisäksi laukustani löytyy aina vesipullo.

 75. Nuisku
  tammikuu 25, 2019 / 11:17 pm

  Pullo siellä, lasi täällä, niin tulee otettua huikka vähän väliä.

 76. Ansku
  tammikuu 25, 2019 / 11:20 pm

  Nätti! vesikannu koko ajan näkyvillä.

 77. Hanna
  tammikuu 25, 2019 / 11:36 pm

  Mikään kikka ei ole tarttunut jäädäkseen. Olen onneton veden juoja, vaikka välillä skarppaankin asian suhteen. Erityisesti ennen hotjoogaa. Mutta silti ihan liian usein kärsin kuivuudesta selvästi. Peukut pystyyn vesibotille, jos tää olis se juttu joka saa veden juonnin vakuintumaan arkirutiineihin!

 78. Nina
  tammikuu 25, 2019 / 11:39 pm

  En oo vielä keksinyt mitään muuta kikkaa kuin vaan kantaa sitä vesipullon mukana. Välillä muistan juoda paremmin ja välillä huonommin.

 79. Laura
  tammikuu 25, 2019 / 11:41 pm

  Aloitan aamun aina isolla lasillisella vettä. Sen lisäksi pidän juomapulloa näkyvällä paikalla kotona ja otan sen mukaan kotoa lähtiessä.

 80. Susse
  tammikuu 25, 2019 / 11:42 pm

  Vesipullo töissä työpisteellä, himassa kannu höystettynä marjoilla tai mintulla jääkaapissa. Töissä kyllä saattaa kiireen vuoksi olla juomiset niin ja näin.

 81. Katana
  tammikuu 25, 2019 / 11:50 pm

  Ostin niin HÄVYTTÖMÄN kalliin metallisen vesipullon jota ei kehtaa olla käyttämättä! Juon siis saadakseni rahoilleni vastinetta, hahah!

 82. Salla
  tammikuu 26, 2019 / 12:10 am

  Kevyt, kivannäköinen vesipullo aina mukana laukussa/työpöydällä tai töissä aina tietyin väliajoin jaloittelen vesiautomaatille hörppäämään jääkylmää vettä. 🙂 Vesiäly lähti nyt testiin niin muistan veden juomisen myös viikonloppuisin ja iltaisin kotona!

 83. Erika
  tammikuu 26, 2019 / 12:25 am

  Paras keino on yksinkertaisesti tehdä siitä mukavaa, eli kiva pullo ja jääpalat vedessä, toimii aina 💪🏼😄

 84. Julia E
  tammikuu 26, 2019 / 12:46 am

  Vesipullo mukana lähes aina. Mutta eron tekee se, että pullo on kaunis ja käytännöllinen! Pullossani on myös cooler -joten vesi pysyy kylmänä pitkään.

 85. Maija
  tammikuu 26, 2019 / 1:06 am

  Tavaksi on muodostunut ottaa aina mukaan vesipullo. Kaupasta on löytyneet omat lempparikuosiset ja myrkyttömät, joista on hyvä juoda. Näin tulee useasti juotua vettä. 😊

 86. Anna Norrgård
  tammikuu 26, 2019 / 1:14 am

  Pidän aina vesipulloa mukana, treeneissä, autossa, kotona, sängyssä 😂

 87. Sussu
  tammikuu 26, 2019 / 1:30 am

  Droppin vesipullo kulkee aina mukana, siellä pysyy vesikin ihanan kylmänä!💦 Mulla on myös app mikä muistuttaa päivän aikana juoda vettä! Vaikka välillä se veden juonti tuppaa unohtuun 🙈

 88. Noora
  tammikuu 26, 2019 / 1:53 am

  Vesipullo tai teekuppi on aina mukanani 24/7 jopa sängyssä. Juon siitä aina kun näen sen tai muistan että mulla on pullo mukana.

 89. Luisa
  tammikuu 26, 2019 / 2:45 am

  Koitan kotona juoda aina isoimmasta lasista niin tulee juotua paljon ja täytettyä pulloa 🙂

 90. Marisa
  tammikuu 26, 2019 / 6:18 am

  En muista juoda tarpeeksi ja siksi tämän palavelun ajattelinkin nyt testata 😊

 91. Emma
  tammikuu 26, 2019 / 7:10 am

  Kuten monella muullakin näytti vastauksena olevan, pidän aina vesipulloa mukana ja juuri työpöydällä yms. Välillä kun otan pikku laukun, on ihan kauheaa, kun vesipullo ei mahdu mukaan 😀

 92. Marjo
  tammikuu 26, 2019 / 7:17 am

  Vesipullo laukussa ja työpaikan ruokalassa aina kaksi lasia vettä.

 93. Hanna
  tammikuu 26, 2019 / 8:26 am

  Vesipullo kulkee nykyään aina mukana, jotta muistaa juoda riittävästi.

 94. Anni-Leena
  tammikuu 26, 2019 / 8:44 am

  Numeroidut pienet vesipullot mitkä kulkee matkassa, on jääkaapissa, työpöydällä tai autossa, siellä miss minäkin 😊

 95. Laura
  tammikuu 26, 2019 / 8:51 am

  Vesipullo aina mukana minne ikinä menenkin! Iho ja keho kiittää. 🙂

 96. Laura
  tammikuu 26, 2019 / 8:52 am

  Vesipullo aina mukana minne ikinä menenkin! Iho ja keho kiittää. 🙂
  Toki tässäkin täytyy aina vähän ryhdistäytyä ja napata itseä niskasta kiinni..

 97. Merja
  tammikuu 26, 2019 / 8:56 am

  Kotona aina vesikannu jääkaapissa, joka pitää juoda päivän aikana tyhjäksi. Jos teen töitä muualla, niin sitten matkassa juomapullo, joka pitäisi saada tyhjennettyä pariinkin otteeseen. Jos pullo on unohtunut, niin unohdan laskea montako lasillista tullut juotua ja määrää siksikin vaikeampi silloin arvoida 🙈😅

 98. Emmi
  tammikuu 26, 2019 / 8:58 am

  Pitää vesipulloa mukana työpöydällä, palavereissa yms. mukana menossa. 🙂

  • Petra Korpi
   Kirjoittaja
   helmikuu 4, 2019 / 4:32 pm

   Heippa Emmi! Täällä yes girlit Petra ja Kriselda. Nyt on hurraa-huutojen aika, olet nimittäin voittanut meidän Vesiäly-kisan.💦🎉 Laittaisitko meille asiasta mailia osoitteeseen: petra@yes-girl.com 💕

   Ja ISO KIITOS kaikille osallistujille! Toivottavasti olette saaneet Vesiälystä parhaan vedestä muistuttavan kamun.😊

 99. Jonna
  tammikuu 26, 2019 / 8:58 am

  Vesipullo AINA mukana. Myös muiden mielestä ”oudoissa” paikoissa! 😁

 100. Veera Helenius
  tammikuu 26, 2019 / 9:00 am

  Veden maustaminen kurkulla.

 101. Masrit Hovila
  tammikuu 26, 2019 / 9:34 am

  Vesipullo töissä pöydällä ja kotona vesikannu tiskipöydällä

 102. Laura
  tammikuu 26, 2019 / 9:45 am

  Pidän vesipulloa aina saatavilla niin kotona kuin töissäkin😊 metallisessa pullossa vesi pysyy raikkaan viileänä.

 103. Liisa
  tammikuu 26, 2019 / 9:52 am

  vesilasi tai -pullo aina mahdollisimman lähellä, missä sittenkin menenkin😊

 104. Saara
  tammikuu 26, 2019 / 10:02 am

  Vesipullo aina mukana töissä ja kotona vesikarahvi pöydällä. Näin on helppo seurata juomisen määrää. Otan myös päivittäin tavoitteeksi juoda esim. töissä 3 x 0,5l pullollisen vettä. Kotona tavoite on pari litran vesikarahvia päivässä.

 105. Annika
  tammikuu 26, 2019 / 10:04 am

  Mun paras kikka on aina ennen ruokailua, sen aikana ja sen jälkeen juoda lasillinen vettä. Syön suht. säännöllisin väliajoin aina 5 krt/pv, joten tosta kertyy jo mukavasti nestettä. Lisäks kannan aina mukana vesipulloa, josta on helppo hörppäillä päivän mittaan. Jos joskus tuntuu ettei pelkkä vesi maistu, teen sodastreamerillä kuplavettä tai ostan jotain hyvää vichyä, niin kyllä muuten maistuu taas 🙂

 106. Sini
  tammikuu 26, 2019 / 10:12 am

  Minulla on töissä sääntö, että ennen ensimmäistä kahvikupillista on juotava kolme lasillista vettä ja kahvin jälkeen yksi. Sitten taas ennen ja jälkeen päiväkahvin sama homma. Ennen kotiinlähtöä on mentävä samamäärä vettä. Ja sitten kotona jatkuu 😅 motivoin siis itseäni vedenjuontiin ”palkinnoilla” eli saan lounasta, kun ensin juon vettä jne.

 107. Susanna Heinonen
  tammikuu 26, 2019 / 10:23 am

  Vesipullo kulkee yleensä aina mukana!
  Kuitenkin kiireisinä päiviä veden juonti saattaa jäädä vähälle, joten olen käyttänyt lifesum sovellusta, johon mm. merkitään päivittäin juodun veden määrä ja se huomauttaa paljon vielä puuttuu. Tämä vesiäly sovellus kuulostaa kuitenkin vielä kätevämmältä, koska se muistuttaa veden juonnista pitkin päivää eikä vain päivän päätteeksi. Menee heti testiin!

 108. Johanna
  tammikuu 26, 2019 / 10:27 am

  Minua veden juonnista muistuttaa kivan näköinen ja elegantti juomapullo, jonka pyrin ottamaan mukaani jokaiseen paikkaan minne päivän aikana matkaankaan! Juomapulloonkin kannattaa panostaa, sillä jo se antaa lisäboostia veden saannille, kun mukana kulkee kiva vedenlähde. Se on kuitenkin minunkin kohdalla totta, että vedenjuonnin unohtaa välillä täysin ja sitten havahtuukin kuivaan suuhun ja kavalasti alkavaan päänsärkyyn. Mutta uskon, että vesiäly auttaa minua nyt muistamaan tärkeän vedenjuonnin vieläkin tehokkaammin! 😘💦

 109. eeeva
  tammikuu 26, 2019 / 10:32 am

  Ostin tosi kauniin vesipullon, mikä on jostain syystä lisännyt veden juonnin muistamista. Silti, hyvä keksintö toi Vesiäly!

 110. Simppa
  tammikuu 26, 2019 / 10:37 am

  Vesipll aina työpöydällä ja laseja pitkin kämppää, joissa on aina vähän vettä.

 111. Vilma K.
  tammikuu 26, 2019 / 10:40 am

  Kaunis vesipullo joka on aina mukana auttaa parhaiten juomaan ❤️💫💫

 112. Inka
  tammikuu 26, 2019 / 10:45 am

  Laitan illalla ison tuopin vettä odottamaan aamuun, sen juon heti aamulla ensimmäiseksi. Töissä pidän vesipulloa mukana, mutta joskus sekään ei auta koska vesipullo jää juomatta 🤦🏽‍♀️ Yövuorossa mulla on aina 1 1/2 l vichya mukana, se tulee juotua aina.. ehkä öisin on enemmän aikaa? 🤔😅

 113. Sissi
  tammikuu 26, 2019 / 10:53 am

  Vesikarahvi on paras pöydällä, niin tyhjänä kuin täynnä! Iltaisin ja viikonloppuisin vesiäly muistuttaa menojen keskellä! 🌱✨

 114. Meri
  tammikuu 26, 2019 / 10:53 am

  Vesiäly saves the day! Olen yleensä itse ollut muistuttelemassa läheisiäni ympärillä ja nyt voin antaa botin hoitaa sen 😄kiitos siitä! itselläni on aina jokin pullo mukana, jos ei ole niin isoon kahvikuppiin toimistolla ja sitä täyttämään aina sen mukaan kun vähenee. Vesi on tärkeä💙

 115. Lau
  tammikuu 26, 2019 / 11:00 am

  Työ-ja yöpöydällä on aina lasillinen vettä muistuttamassa juomisesta, ja sitä täytetään aina lasin tyhjetessä 💙

 116. Anni
  tammikuu 26, 2019 / 11:24 am

  Vesipullo kulkee koko ajan menossa mukana😊💦

 117. Oona
  tammikuu 26, 2019 / 11:29 am

  Aina, siis oikeesti AINA vesipullo mukana:) huomaa että ei vahingossakaan käytä rahaa muihin virvokkeisiin ku ei pääse jano yllättämään:) myös huomaa näläntunteen hiipiessä usein että kyse onkin ensin vain janosta!

 118. Anna
  tammikuu 26, 2019 / 11:40 am

  Pitää vesipullo aina mukana

 119. Tiina
  tammikuu 26, 2019 / 12:10 pm

  Kun pitää aina vettä edessä, pullossa tai lasissa, tulee sitä hörpittyä ihan huomaamatta! Tykkään myös maustaa vettä sitruunalla tai yrteillä!

 120. Minttu
  tammikuu 26, 2019 / 12:12 pm

  Lemppariniksini on pitää vesipulloa mukana laukussa ja työpisteellä, sekä maustaa vesi sitruunamehulla :p

 121. Jenni
  tammikuu 26, 2019 / 1:05 pm

  Paras kikka on vaan yksinkertaisesti kantaa pulloa aina mukana. Pienen laukun kanssa toki vähän haastavempaa, mutta onneksi nykyisin löytyy myös minikokoisia kestojuomapulloja, jotka kulkee vaikka taskussa. 🙂

 122. Minoa
  tammikuu 26, 2019 / 1:43 pm

  Vesipullo on aina mukana. Suomessa voimme olla iloisia, että meidän hanavesi on varmasti yksi maailman parhaista, puhdasta ja hyvän makuista.

 123. Maria T
  tammikuu 26, 2019 / 3:17 pm

  Vesipullo mukana.

 124. Henriikka
  tammikuu 26, 2019 / 3:41 pm

  Aloitan veden juonnin heti aamusta, näin ollen saan tasaisesti juotua vettä koko päivän.

 125. Johanna
  tammikuu 26, 2019 / 3:42 pm

  Kotona kikka on pitää vesilasia näkyvillä. Töissä veden juonti unohtuu, vaikka pullo olisi pöydällä. Ongelma on se, että en ehdi olemaan siinä pöydän ääressä nähdäkseni pullon. En tiedä pitäisikö hommata camel pack tai vastaava, niin voisi hörppiä riittävästi työpäivän aikana. 😂 Vesiälyn otin tänään käyttöön. Katsotaan onko siitä apua. 🙂

 126. Salla
  tammikuu 26, 2019 / 4:21 pm

  Mulla puhelimen pitää olla aina käden ulottuvilla, mutta niin myös vesipullon. Saan kuulla jatkuvasti, että mun vesipulloriippuvuus on jopa pahempi kuin mun puhelinriippuvuus. 💦🙈
  Vesipullo kulkee mukana läpi päivän ja jopa lepää unikaverina tyynynvieressä öisin. 😅😴

 127. Sanna
  tammikuu 26, 2019 / 5:08 pm

  Laitan jääkaappiin aamulla valmiiksi 2 pulloa, jotka pitää olla tyhjät ennen nukkumaan menoa. Toimii!

 128. SAMP
  tammikuu 26, 2019 / 5:26 pm

  Osta kaunis ja tyylikäs vesipullo, mitä haluat esitellä ja kuljettaa joka paikkaan, niin vettä tulee juotua huomaamatta 😉

 129. Meri
  tammikuu 26, 2019 / 5:28 pm

  Töissä on kaunis vesiputeli aina työpöydällä, joten vettä tulee siellä juotua. Kotona pääsee sitten iltaisin unohtumaan. Sinne pitäisi keksiä jokin kikkakolmonen 🤔

 130. Tiinatuulia
  tammikuu 26, 2019 / 5:36 pm

  Kaunis pullo ja sinne sisään ”palkinnoksi” veden mukaan luonnollista makua sekä silmän- että makunystyröiden ruoaksi: esim. muutama halkaistu mansikka ja pari lehteä basilikaa, tai näin sesongin kynnyksellä muutama viipale ihanaa veriapplsiinia aamupalalta, nam!

  + Kotona hanaan asennettava aktiivihiilisuodatin, joka raikastaa ja uudistaa kaupunkihanaveden ihan uusiin sfääreihin: maku- ja hajuero on Suomessakin valtava, vaikka laadukkaan veden maassa sitä ei heti uskoisi… Suosittelen investoimaan! 🙂

 131. Emilia
  tammikuu 26, 2019 / 9:09 pm

  Camelpack aina työpöydän äärellä ja täytettynä 2-3krt työpäivän aikana 🐪 💦

 132. Susanne
  tammikuu 26, 2019 / 10:34 pm

  Ostin töihin 2 l tankkipullon, jotta pystyn seuraamaan veden juontiani ja joisin tarpeeksi päivän aikana. Ennen juomiseni jäi helposti yhteen-kahteen isoon lasiin, koska joten lasi unohtui pöydälle, eikä sitä tullut täytettyä. Tuo pänikkä on auttanut minua ihan hirveästi juomiseen tsemppaamisessa. Kotona, esim. viikonloppuisin veden juotini kuitenkin jotenkin unohtuu. Nyt innokkaana latasin vesiälyn vahtimaan juomistani. Huippu juttu 🙏🏼😊

 133. Marika
  tammikuu 26, 2019 / 11:26 pm

  Vesipullo aina mukana ja kotona nätti ja iso vesilasi aina lähellä

 134. Anne
  tammikuu 27, 2019 / 1:56 pm

  Vesipullo on aina työpöydällä ja pari kertaa päivän aikana sen pitää tyhjentyä. Sängyn vieressä on myös aina vesipullo ja lisäksi juon iltaisin ison kupillisen vihreää teetä, joten päivän aikainen puute tulee viimeistään sillä täytettyä💦

 135. Emma
  tammikuu 27, 2019 / 7:05 pm

  Tein itselleni uudenvuoden lupauksen, että aloitan aina päiväni juomalla ainakin yhden lasillisen vettä tyhjään vatsaan ja olenkin jo näin lyhyen ajan jälkeen huomannut, että kehoni kyllä muistuttaa kuivalla kurkulla, että nyt se vesilasi, kiitos! Tällä kikalla saan päivän hyvin käyntiin ja heti korvattua ainakin osan yön aikana menetetyistä nesteistä. Tämä myös saa vatsan toimimaan heti aamusta. Huoneenlämpöinen vesi on keholle parempi kuin suoraa hanasta otettu jääkylmä vesi, joten usein laitan yöpöydälle jo valmiiksi lasin vettä edellisenä iltana, jonka voin vain kulauttaa alas heti herättyäni.

  Päivällä muistan, tai ainakin koetan muistaa juoda vettä ihan omaa kehoani kuuntelemalla. Tämäkin on yksi uudenvuoden lupauksistani, eli kuuntelen tarkemmin kehoani ja sitä mitä se vaatii. Heti kun tuntuu että on jano, menen ja juon oikein kunnolla sen sijaan, että sysään tunteen taustalle ja jatkan muissa hommissa. Tietysti muistamista auttaa se, jos työpäydällä tai laukussa on aina vesilasi/pullo mukana.

  Kolmantena muistivinkkinä vielä lisäisin, että aina syödessäni juon vähintään lasillisen vettä, vaikka tarjolla olisi muutakin juotavaa. Näin tulee päivässä pakosti muistettua juoda vettä ainakin neljään kertaan 😉

 136. ViiviK
  tammikuu 27, 2019 / 9:54 pm

  Tykkään water plant pelistä! Söpö kasvi tulee pitää hengissä syöttämällä päivän vesiannokset kukkaselle 🙂

 137. Camilla
  tammikuu 27, 2019 / 10:03 pm

  Pitää aina olla vesipullo mukana, mielellään kädessä. Asetan myös päivän mittaan tavoitteita, esim, että juon pullon loppuun ennen lounasta. Lisäksi juon aina lasin vettä ennen ruokailua. 🙂

 138. Kukka
  tammikuu 28, 2019 / 3:00 pm

  Oman kehon kuuntelu on lempikikkani veden juontiin. Mun keho kertoo vähän liiankin tiuhaan tahtiin janosta 🙂

  Raahaan vielä kaiken lisäksi joka paikassa vesipulloa mukana, ettei jano pääse yllättämään.

  Latasin botin ja katsotaan, mitä tapahtuu!

 139. Veera
  tammikuu 28, 2019 / 5:48 pm

  Ostin aikoinaan nätin juomapullon, jota on kiva pitää pöydällä katseen alla. Sen avulla tulee juotua päivän aikana riittävästi.

 140. Anna
  tammikuu 28, 2019 / 7:59 pm

  Opiskelijana minulla on aina vesipullo mukana luennoilla (0,85l). Lounasaikaan luento tauolla tulee vesipullon olla aina tyhjä! Hyvä muistisääntö aamupäivän nesteytykseen.

 141. Emilia
  tammikuu 29, 2019 / 6:13 pm

  Aamun aloitus isolla vesilasilla ja vesipullo aina mukana laukussa. 💙✨

 142. Ronja
  tammikuu 29, 2019 / 6:14 pm

  Laadukas vesipullo joka mukana aina kuin mahdollista! Olen tosin niin tottunut juomaan paljon vettä, niin siitä keho onneksi muistuttaa aika hyvin itsekin 🙂

 143. Outi
  tammikuu 29, 2019 / 6:20 pm

  Vesi pullo on mulla aina mukana. Omanlainen muistutus on myös se, että (koska mulla vedenjuonnilla on suuri vaikutus ihon kuntoon) mietin miten kivassa kunnossa iho on nyt pahimman akneajan jälkeen ja haluan pitää huolta siitä. Tätä mietin usein kun kävelen peilin ohi ja heti tekee mieli juoda vettä ja nestettää omaa kehoa ja ihoa ❤️😊

 144. Anette
  tammikuu 29, 2019 / 6:22 pm

  Vesipullo on hyvä olla aina esillä ja kun se tyhjenee, täytän sen heti ! ☺️

 145. Meliina
  tammikuu 29, 2019 / 8:32 pm

  Oma paras kikkani on kyllä usein mainittu vesipullon kantaminen mukana, sekä se, että juon jo aamulla heti paljon vettä ja jatkan päivän mittaan 🙂

 146. Jennao
  tammikuu 30, 2019 / 7:14 am

  Pullo kulkee aina mukana. Etenkin töissä auttaa se, että otan aamulla 2 vesipulloa työpisteelle valmiiksi. Tulee juotua helpommin vettä, kun ei tarvitse kesken töiden juosta keittiöön hakemaan vettä.

 147. Maria
  tammikuu 30, 2019 / 8:08 am

  vesipullon mukana kuljettaminen ja näkyvillä pito. botti on kyllä hyvä muistuttaja myös.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *