MEZE BOWL

MEZE BOWL

 

Me yes girlillä rakastamme helppoa ja hyvää arkiruokaa! Niin, eikä siitäkään ole haittaa, että ruoka on puhdasta ja kasvispainotteista.

Nyhtökaura eli nyhtis on meille arjen pelastus. Todellisuudessa olemme kummatkin erittäin huonoja laittamaan liharuokia – kypsyys yms. aiheuttavat päänvaivaa?! Kannamme siis ylpeydellä nyhtispaketteja kaupasta kotiin ja olemme saaneet huijattua myös puolisomme syömään tätä pohjoisen ravinnerikasta protskua. Kaurasta ja pavuista valmistettu nyhtis sisältää jopa 30% proteiinia, mikä on enemmän kuin lihan proteiinipitoisuus. Huikeeta, eikö?

 

Gold & Green on vihdoin lanseerannut uuden tuotteet: nyhtökaura-pyörykät! Kehittelimme näistä nyhtis-ballseista uudenlaisen kulhoruuan! Inspiroiduimme mezestä ja salaa olemme haaveilleet terveellisemmästä kebabista, joten niiden innoittamana syntyi yes girl meze bowl!

 

 

Ohjeesta saa myös täysin vegaanisen, jos jättää turkkilaisen jogurtin pois tai korvaa sen esimerkiksi kaura-fraichellä. Kannattaa myös tsekata tomaattisoossi, ettei se sisällä mitään turhaa! Esimerkiksi Muttilta löytyy luotettavia valmissoosseja tai meidän valinta: Rao’s Arrabbiata, jota saa joistain K-kaupoista.

yes girl tips: Mikäli lähikaupastasi ei löydy mitään, niin kannattaa alkaa vaatimaan parempaa valikoimaa. Kun homma pelittää, niin tilanne on win-win sekä meille kuluttajille että kauppiaille!

 

 

yes girl meze bowl:

🌶 Keitettyä riisiä
🌶 Tulista tomaattisoossia
🌶 Nyhtispyöryköitä
🌶 Salsaa
🌶 Silmusalaattia
🌶 Turkkilaista jugurttia
🌶 Korianteria
🌶 Limen mehua

 

Tee näin: Keitä riisi paketin ohjeiden mukaan. Lämmitä tomaattisoossi ja nyhtispyörykät pannulla. Kasaa lautaselle lopuksi kaikki ainekset ja nauti!

 

Ihanaa alkanutta viikkoa! Seuraavaksi testaamme miten nämä toimivat perinteisemmän perunamuusin ja puolukkahillon kera. NAM!

 

Nyhtisrakkaudella,

Kriselda & Petra

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.