Maailman paras pilli

Maailman paras pilli

 

Kyllä, luit oikein tänään yes girlin vinkkinurkkauksessa tiedotamme maailman parhaimmasta PILLISTÄ.

Kuten ehkä jo tiedätte, meidän aamut alkavat tällä energisoivalla aamujuomalla oli sitten detoxilla tai ei. Juoma sisältää mm. omenaviinietikkaa ja sitruunaa, jotka tekevät litkusta happaman.

Tämä taas tunnetusti aiheuttaa hampaisiin eroosiota ja mikäs sen seksikkäämpää kuin kuluneet ja rappeutuneet hampaat. Not.

 

Me täällä yes girlin päämajalla rakastamme hymyillä ja siitä syystä haluamme pitää mahdollisimman hyvää huolta hampaistamme. Jos et ole vielä nähnyt höpöttelyvideotamme hampaiden hyvinvoinnista, niin tsekkaa se heti.

Punaviini ja kahvi(ja aamujuoman kurkuma) aiheuttavat hampaisiin värjäymiä, jotka voidaan hoitaa valkaisulla, mutta happamien juomien aiheuttamaa eroosiota taas ei pysty ihan tuosta noin vaan korjaamaan. Tästä meidän yhteinen hammaslääkäri Hannu muistutteli, kun tutki meikäläisen kuluneita hampaita.

 

 

Sen lisäksi, että hampaita pitää pestä säännöllisesti (fluorillisella hammastahnalla!), haluamme varjella niitä parhaamme mukaan myös muulla tavoin. Siispä paras keino meidän aamujuoman nauttimiseen on pilli ja mikäs sen parempi kuin lasinen pilli, jota voi pestä ja käyttää uudelleen kerta toisensa jälkeen. Muoviset (ja pahviset) pillit on niin last season.

Hampaat, lompakko ja maapallo kiittää. Siis miettikää, kolme kärpästä yhdellä iskulla! Great success.

 

 

Aamujuoman lisäksi pillin läpi kulkee smoothiet ja joskus harvoin limpparit; meidän guilty pleasure krapulapäivinä on vanha kunnon Coca-Cola.

Niin, ja maailman parasta pilliä myydään Granitissa 6 kappaleen pakkauksissa hintaan 16,90, jolloin yhden pillin hinnaksi jää pari hassua euroa.

Paketin voi jakaa ystävien kesken, kuten me teimme ja se on oikeastaan ihan kiva tapa saada kavereita aloittamaan detox yhdessä! Pilli maksaa itsensä takaisin jo ensimmäisellä käyttökerralla, joten kipinkapin pilliostoksille Granitiin!

 

 

 

Share:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.