Luuliemi-latte

Luuliemi-latte

 

Kiertelimme Petran kanssa perjantaina I Love Me -messuja ja tavaran paljouden keskellä onneksi törmäsimme Biomedin ständiin, jossa oli luuliemibaari.

 

Olemme kirjoitelleet luuliemestä ja sen terveysvaikutuksista, ja postauksen kylkeen Petra loihti herkullisen keiton. Biomedin luuliemijauhe on valmistettu pohjoisen äärimmäisissä olosuhteissa vaeltaneista poroista. Se on yksi puhtaimmista ja laadukkaimmista kotimaisista raaka-aineista, ja sen luuydin on luonnonllinen lähde kollageenille, glukosamiinille, kondroitiinille, hyaluronihapolle ja mineraaleille.

Kyseessä on ikivanha ravintolisä, jonka ajatuksena alun perin oli hyödyntää koko eläin. Zero waste -ravintoa parhaimmillaan.

 

Lähtiessämme Biomedin ständiltä tajusimme, että meitä palvellut mies oli huippukokki Sami Tallberg ja jälkikäteen voivottelimme, miksemme jääneet höpöttelemään herran kanssa pidemmäksi aikaa tai jääneet maistelemaan luuliemibaarin herkkuja!?

Baarissa olisi ollut tarjolla ”luuliemi-chai-lattea ja ”Willisieniä, chiliä ja rosmariinia luuliemessä”.😍

We regret most the food we could have eaten.

Siispä Sami Tallbergista ja luuliemibaarista inspiroituneena loihdimme yes girlin keittiössä oman latte-reseptin. Se on täydellinen näihin kylmeneviin syysiltoihin, etenkin kun kuulemme jatkuvasti yhden jos toisen olevan kipeänä.

Luuliemi myös tukee elimistön puhdistusta ja immuniteetin vahvistamisessa.

 

 

LUULIEMI-LATTE

♥ 2 dl kuumaa vettä

♥ 2 tl luuliemijauhetta

♥ 1 tl kurkumaa

♥ 1 tl inkiväärijauhetta

♥ ½ tl vaniljaa

♥ ½ tl kardemummaa

♥ ½ tl kanelia

♥ loraus kauramaitoa

♥ hunajaa oman maun mukaan

 

➸ Ohje: Lämmitä liesi. Heitä kaikki ainekset kasariin ja vispilöi sekaisin. Nauti villasukissa & kynttilänvalossa.

 

Syksy on meille yes girleille tunnelmallisinta aikaa ja tähän aikaan vuodesta on ihana käpertyä oman kodin uumeniin testailemaan erilaisia reseptejä! Kertokaa toki mitä mieltä olitte tästä uutuus-latesta.

Ja mikäli pääsit maistelemaan Samin herkkuja messuilla, niin onneksi olkoon. Täällä kaksi katuvaa yes girliä!

 

Share:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmaista pizzaa ja viiniä!

Älä huoli, me inhoamme spämmejä yhtä paljon kuin sinäkin. Tilaamalla meidän uutiskirjeen saat pelkkää timanttista postia meiltä!