Liiku koska voit, älä koska pitää

Liiku koska voit, älä koska pitää


Kaupallinen yhteistyö: sloggi

Me yes girlit olemme aloittaneet tämän vuoden melkoisen aktiivisesti.

HURRAY!

Hurraamme aidosti ylpeinä itsestämme, koska meillä kuten varmasti melkeinpä kaikilla, on ajanjaksoja kun liikkuminen ei nappaa, ei sitten yhtään.

Aktiivisuuteemme vaikuttaa isosti se, että löydämme heti vaikkapa aamutuimaan sängyn viereltä meidän lemppari sporttivaatteet. Kerromme uusista sloggin ihastuksistamme pian lisää, mutta paljastamme jo sen verran, että ne tuntuvat päällä kuin toiselta iholtasi.


Kriselda starttasi vuoden Balilla joogaopekoulutuksessa (dream goals coming true!) ja meikäläinen puolestaan on pitänyt hyvinvoinnistani huolta aamuisin pikaisilla meditaatio + ylämäkikävely -sessioilla. Koska en ole päässyt moikkaamaan Kriseldaa kostean kuumaan Indonesiaan, olen turvautunut hotjoogaan. Ah, mikä fiilis näin talvella! Huijaat niin kehoasi kuin mieltäsi lämpötreenillä, aivan kuin kävisi pikaisella lämpölomalla.

Hikoilu etenkin heti aamusta on niin meidän juttu. Olipa alla kevyt kävelylenkki koiran kanssa tai rankka hotjooga, saat kunnon annoksen hyvänolon hormoneja.

Hello endorfiinit ja dopamiinit!

Tässä iässä olemme huomanneet, että liikunnan suhteen on äärimmäisen tärkeää kuunnella itseään. Meistä kumpikaan ei ole juoksijatyyppiä, mutta tykkäämme kovasti kävellä, joten emme pakota itseämme juoksulenkeille. Epämukavuusalueella tapahtuu kyllä taikoja, mutta siellä ei tarvitse aina tarpoa jokaisella elämän osa-alueella.

Valkkaa siis laji josta nautit ja liiku koska rakastat itseäsi!

Valkkaa myös päällesi treeneihin sopivat vaatteet.

Olin tottunut käymään Suomessa hotjooga-tunneilla pitkissä trikoissa ja treenipaidassa, kunnes Nycissä huomasin että kaikki käyttävät shortseja ja urheilutoppia. Onneksi sain nyt kevääksi nämä sloggin mOve-malliston shortsit, sillä ne ovat olleet käytössä ihan parhaat! Niin pehmeät, ohuet, muttei silti läpinäkyvät ja täydellisen pituiset. Toppi on kaunis kuin mikä ja sopii silti sporttailuun. Muistatte varmasti meidän hehkuttamat sloggin Zero Feel –topit ja tässä mOve-topissa on paljon samaa, sillä kuten sanottu: se tuntuu päällä kuin toiselta iholta.  

Kriseldan ympäristö on +30 asteen helteineen haastanut myös sporttivaatteita. mOvet mukautuvat luonnollisesti liikkeisiin, mikään ei hankaa eikä purista.

#yesgirlLOVES

Sloggin mOve-malliston tuotteita voit käydä ihastelemassa muun muassa Helsingin Stockmannilla, josta löydätte mOve pop-upin aina tammikuun loppuun eli 31.1. saakka. Ja pssst, huomenna lauantaina 26. päivä pop-upissa on mahkut saada lisätietoa mallistosta ja sovitusapua tuotteiden kanssa.

Nappaa siis Stockalta omasi ja kiitä meitä myöhemmin!


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.