Lauran Merileväkaviaari

Lauran Merileväkaviaari

 

Ystävänpäivän kunniaksi aloitamme uuden postaussarjan, jossa vierailemme ystäviemme keittiöissä!

Meidän ensimmäisekesi uhriksi joutui Laura ja hänen taivaallinen merileväkaviaari-kastikkeensa. Lauralla on pitkä työhistoria muodin ja PR:n parissa, ja hän on vastikään perustanut oman yrityksensä. Hän on todellinen bosslady ja käännymme usein myös yes girlin asioissa hänen puoleensa. Lauran on siis kiittäminen kaviaarisoossinsa lisäksi myös työasioissa!

Lauran merileväkaviaarista on tullut ystäväpiirissämme hitti, eikä mikään ihme, sillä kyseisestä soossista on moneksi. Se sopii hyvin lisukkeeksi merenelävien kanssa tai vaikkapa plainin salaatin kera. Tykkäämme myös dippailla kastikkeeseen vihanneksia ja siemennäkkäriä! (Merileväkaviaari tekee dippailusta astetta luksuksempaa!)

 

 

Merileväkaviaari on nimensä mukaisesti tehty merilevästä, eli se on kasvisperäinen kaviaari. Soossin pyöräyttää hetkessä ja mikä parasta, ohje on vegaani!

Lauran Merileväkaviaari

 

♡ merileväkaviaaria

♡ kaura-fraichea

♡ ruohosipulia

♡ 1 punasipuli

♡ 1/4 luomu sitruunanmehut + kuorta

♡ mustapippuria & laatusuolaa

 

Ohje: Pilko sekä punasipuli että ruohosipuli silpuksi. Sekoita kulhossa merileväkaviaari, kaurafraiche, sipulit ja sitruunanmehu keskenään. Raasta sekaan sitruunankuorta (muistathan käyttää luomua!) ja mausta pippurilla ja suolalla. Sekoittele soossia ja lisää oman maun mukaan sitruunaa ja mausteita.

 

Hyvää ystävänpäivää rakkaat!

Share:

1 Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmaista pizzaa ja viiniä!

Älä huoli, me inhoamme spämmejä yhtä paljon kuin sinäkin. Tilaamalla meidän uutiskirjeen saat pelkkää timanttista postia meiltä!