Kulttiöljyn paluu

Kulttiöljyn paluu

 

Kuten ehkä tiedätte, me yes girlillä rakastamme erilaisia ihoöljyjä. Mitä hoitavampi sen parempi ja tänä talvena meidän kylppärikaappeihin on tehny paluun itse kulttiöljy, Bio-Oil!

Kyseinen öljy on varmasti monille tuttu apteekin hyllyltä. Se on kehitetty arpien ja raskausarpien ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Toki arpien paraneminen on yksilöllistä (ja raskausarvet ovat pysyviä), mutta öljyllä on saatu mitä ihmeellisempiä tuloksia aikaan ja myös me yes girlit liputamme tämän puolesta.

Arpien ja raskausarpien lisäksi Bio-Oilista moneen muuhunkin käyttötarkoitukseen, kuten epätasaisen ihonsävyn korjaamiseen, juonteille ja rypyille, sekä kuivalle iholle. Bio-öljy sisältää ainesosia, jotka auttavat tekemään ihosta joustavamman ja pehmeämmän. Monet ovat löytäneet tästä ihmeöljystä apua myös aknearpiin ja ylipäätään aknen hoitoon.

PurCellin-öljyn ansiosta öljy imeytyy hyvin eikä jätä ihoa rasvaiseksi. Lisäksi se sisältää kauneusvitamiineja A: ta ja E:tä, tehoaineina toimivat rosmariini-, laventeli-, kehäkukka- ja kamomillaöljy.

 

yes girlin vinkit Bio-Oilin käyttöön:

➸ Sekoita vartalovoiteen joukkoon ihonhoidon extra buustaukselle.

➸ Toimii hyvin myös kylpyveden joukossa (hello jalkakylpy!).

➸ Hiero pyörivin liikkein arville 2 x päivässä.

➸ Sekoita tippa meikkivoiteen sekaan kuulaan ja heleän ihon saamiseksi.

➸ Käytä öljyä iholle arpien ehkäisyyn ennen leikkausta.

➸ Käytä täsmähoitona ihottumiin, punoittavalle ja kuivalle iholle.

 

yes girl LOVES! Jos jostain pidämme, niin tehokkaista ja yksinkertaisista tuotteista, joista on loppujen lopuksi moneksi. Quality over quantity. Näillä eväillä kohti tasaisempaa ja eloisampaa ihoa!

 

P.S. Apteekkien lisäksi tätä kulttiöljyä löytyy hyvin varusteltujen tavaratalojen päivittäiskosmetiikkaosastoilta.

 

Share:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.