Kesän helpoin DIY kukkapanta

Kesän helpoin DIY kukkapanta

 

Mitä värikkäämpi sitä parempi!

Jos talvisin tykkäämme hillityistä valkoisista kukkakimpuista, niin kesällä yes girlin kukkapuskissa yhdistyy kaikki sateenkaaren värit.

Meidän on pitänyt jo pitkään hyödyntää vanhoja metallipantojamme kukkaseppeleen pohjaksi, ja nyt vihdoin saatiin oman elämämme Martha Stewart -moodi päälle. Täällä ollaan niin ylpeitä lopputuloksista että!

Panta auttaa rähmäkäpälää, mutta toki pelkästä rautalangasta saat taiteiltua minkä tahansa kokoisen seppelemuotoisen kukkaunelman vaikka ystäväsi vastasyntyneelle tai mummillesi synttärilahjaksi.

yes girlit antaa tietty luonnonkukista plussaa – mutta jos olet kaupungissa vailla kukkaketoja, niin tee kuten me ja osta värikkämpiä mahdollisia. Jätä hentoisimmat kukat kauppaan, ne eivät pärjää pannassa pitkään.

 

 

Tarvitset:

❀ hiuspanta

❀ sakset ja/tai pihdit

❀ rautalankaa (mahdollisimman ohutta, plussaa vihreästä väristä)

❀ kukkia

 

 

Leikkaa kukista pitkät varret pois, mutta jätä muutama sentti kiinnittämistä varten. Ota pieni nippu kukkia ja kiinnitä hiuspantaan lyhyellä rautalankapätkällä.

yes girl PRO TIP: lisää rohkeasti rönsyilevää vihreää sekaan. 

 

Taggailkaahan meitä somessa ihanat, jos taiteilette kesällä omia kukkaluomuksianne!

🌼🌿🌸🌺🍀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmaista pizzaa ja viiniä!

Älä huoli, me inhoamme spämmejä yhtä paljon kuin sinäkin. Tilaamalla meidän uutiskirjeen saat pelkkää timanttista postia meiltä!