Kesän cooleimmat kynnet

Kesän cooleimmat kynnet

Vaikka työ on kutsunut jo monia kesälomailijoita, mukaan laskien meidät yes girlit, niin vielä on kesää jäljellä.

Tulevina viikonloppuina on luvassa ehkä saletisti kesän parhaimpia hetkiä! Hello Flow-etkoilut sekä Manse ja Blockfestit. Elokuu päättyy arvoiseensa keikkaan Lahden mäkimontussa kun on aika hyvästellä Cheek.

Parhaat festari- ja keikkalookit syntyvät usein puolivahingossa. Säästä ei ikinä tiedä ennen kuin pari päivää etukäteen ja fiiliskin saattaa loppumetreillä muuttua. Jos jotain suosimme, niin maihareita! Helpot kengät jotka kestävät pölyä, mutaa ja kunnon jorailua mahdollisesti kaatosateessakin.

 

Kestävien kenkien lisäksi käännämme katseemme kynsiin. Manikyyrillä saa aikaan kivan twistin tylsempäänkin asuun. Sormet ovat koko ajan esillä, ja me yes girlit pyrimme pitämään kynsistämme hyvää huolta. Olemme kuitenkin molemmat kunnon sähläreitä ja tuntuukin, että kotimanikyyri alkaa lohkeilemaan sillä sekunnilla kun se on valmis. Jos siis haluat panostaa elokuussa kynsiin kunnolla, niin geelilakka is the way to go!

Uusista tuulista perillä olevat kauneus- ja kynsistudiot osaavat tehdä hienoja luomuksia, mutta jos et ole testannut paikkaa, niin suosittelemme valkkaamaan jotain simppeliä. Näytä tekijälle joku näistä yes girlin lempparikuvista ja kysy onnistuuko.

 

Meidän #1 valinta on yllä olevan kuvan woman power -henkiset kynnet yes girl tekstillä. Of course!

Kynnet todella ovat piste i:n päälle festari- ja bilelookissa! Vai mitä sanotte, iskikö meidän lempparit? Mikä on sun valinta?

Ja pssst: Laittakaa ihmeessä meille vinkkejä parhaimmista päällyslakoista ja mieluusti myös luonnonmukaisimmista vaihtoehdoista kynsille. Lemppari kynsipaikkakin on vielä hakusessa eli ilmiantakaa parhaat tekijät 🙂

 

 

Kuvainspiraatio thanks to Pinterest

 

 

1 Comment

  1. Anastasia
    9 elokuun, 2018 / 12:35 am

    Paras kynsipaikka: Salon Milagro (Helsinki) Kampissa. Marianne on paras!! 🙂 <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.