Kauneutta ja uraviisauksia

Kauneutta ja uraviisauksia

Saammeko esitellä teille ihka uudet yes girlit! Emme Petran kanssa tiedä läheskään kaikkea, joten on ihanaa saada meitä fiksumpia vieraskirjoittajia mukaan.

Odotamme aina innolla vieraskynäilijöiden juttuja ja nämä kaksi lisäystä oli vain pakko saada vielä mukaan tähän remmiin.

Sarah on meidän ikioma kauneusexpertti myös oikeassa elämässä, joten on ihanaa jakaa kanssanne Sarahn viisauksia. Tarulla taas on oma Uramedia.fi-sivusto, joka keskittyy mielekkääseen työelämään. Hän tulee jakamaan uraan ja työelämään keskittyviä vinkkejä. Kirjoittelin myös taannoin itse oman vieraskynäpostauksen Uramediaan omien vahvuuksien löytämisestä.

 

 

SARAH GRÜNN

Sarah on iloinen 25-vuotias PR- ja Viestintäalan ammattilainen, joka unelmatyössään testaa uusia kauneustuotteita päivittäin.

Kuukausittain ilmestyvissä jutuissa Sarah tulee kertomaan kauneuteen liittyviä vinkkejä sekä testailemaan erilaisia tuotteita, niin tekstin kuin videon muodossa. Sarah’n tavoitteena on raottaa ovea kauneusmaailmaan opettavaisella, mutta hauskalla twistillä. 

Instagram: @sarahgrunn

 

 

TARU TAMMIKALLIO

Taru on 26-vuotias bloggaaja, sisällöntuottaja, toimittaja sekä hyvään työelämään keskittyvän Uramedia.fi-sivuston perustaja. Taru on määrätietoinen ja helposti innostuva idealisti, jonka mielestä tekemällä oppii asian kuin asian. Vapaa-ajallaan hän ideoi uusia projekteja, tekee musiikkia sekä viettää aikaa perheensä ja ystäviensä kanssa.

Vieraskynäilyissään Taru pyrkii inspiroimaan muita omien unelmiensa tavoitteluun sekä jakamaan vinkkejä parempaan työelämään ja uralla etenemiseen.

 

Instagram: @taru.mari

 

Heti huomenna saadaan Tarun ensimmäinen postaus liveksi, jossa hän puhuu työelämässä menestymisestä. Pysykää kuulolla!

 

Share:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.