In it for the long run

In it for the long run

 

Huhhuh! Täällä ollaan nipistelty toisiamme siitä asti, kun meidät pyydettiin yhteistyöhön uuden H&M Conscious Sportswear -malliston lanseeraukseen! Sportti, trendikkyys ja vastuullisuus ovat avainsanoja, joilla nämä yes girlit saa nalkkiin.

Kuten ehkä tiedätte H&M:n Conscious Collection –malliston vaatteet valmistetaan vastuullisesti kierrätetyistä matskuista. Samalla periaatteella on syntynyt Conscious Sportswear –malliston treenivaatteet, jossa on käytetty kierrätettyä polyesteria ja elastaania. In it for the long run -ajatus kulkee malliston punaisena lankana.

Vaatteiden quick-dry-materiaali, saumattomuus ja sisäänrakennettu tuki maksimoivat vaatteen mukavuuden myös urheilusuorituksen aikana. Saumattomuus myös mahdollistaa sen, ettei vaatteiden valmistus synnytä turhaa ylijäämämatskua – yes girl LOVES!

 

 

H&M on muotimaailman kärjessä ja se myös näkyy treenivaatteissa. Mallisto on paitsi funktionaalinen, mutta myös erittäin tyylikäs ja harmoninen värimaailma kuvastaa hyvin luontoa ja ympäristöajattelua.

Ja, jos nyt ihan totta puhutaan, niin aika ylpeinä käytämme mm. näitä treenitrikoita myös vapaa-ajalla. Tyylikkäät leikkaukset toimivat hyvin myös kaupunkiajossa ja laatu on hyvin kilpailukykyinen hintaan nähden. Laittakaahan video pyörimään, niin näette mistä on kyse!

 

Kuvat ja video: Jasu Siitarinen

Vaatteet: H&M

Hiukset ja meikki: Anu Alaluusua

 

1 Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.