Helmikuun herkkusuiden pelastus

Helmikuun herkkusuiden pelastus

Veriappelsiinit ovat tällä hetkellä sesongissa! Ulkoa ne näyttävät ihan aivan normi appelsiineilta mutta sisältö yllättää, sillä niiden hedelmäliha voi olla jopa aivan tumman punaista. Nimihän sen jo kertoo.

Kauniita kuin mitkäkin luonnon taideteokset!

yes girl fiilistelee sesonkiajattelua ja siksi vinkkaamme teitäkin pitämään silmät nyt auki hevi-osastolla!

Veikeän ulkonäön lisäksi veriappelsiineissa on enemmän antioksidantteja kuin tutummissa serkuissaan. Myös makeutta löytyy niistä enemmän.

 

Makeudesta puheen ollen.. Kuka muu kamppailee joka maanantai ruokavalion kanssa? Etenkin jos viikonloppu on tullut noh.. nautittua elämästä (hello Pizza Hut ja Roobertin Herkku), niin maanantaina kannattaa pinnistellä ravinteikkaamman ruuan eteen.

Jos olet kuin me ja jälkkärihimo meinaa viedä askeleesi lähi-Makuuniin, niin testaappa tämä:

 

♡ UUNISSA PAAHDETUT VERIAPPLESIINIT ♡

 

➸ ➸ ➸ Halkaise veriapplesiinit kahtia ja tarvittaessa leikkaa kannoista pikku palat jotta pysyvät tasaisesti pellillä (ks. kuva yllä). Asettele puolikkaat leivinpaperilla vuoratulle pellille ja ripottele päälle intiaanisokeria. Halutessasi tuunaukseen sopii myös kaneli ja hunaja. Paahda 225 asteisessa uunissa keskitasolla noin 15min tai kunnes pinta on saanut hyvin väriä. Nauti mieluusti greippihedelmiin tarkoitetulla lusikalla, se helpottaa menoa!

Slurps! Makeanhimo saa kyytiä ja kroppa kiittää!

 

Eräs toinen plussa: poikaystäväsi tai kämppiksesi luulee asuvansa Martha Stewartin kanssa sillä kotiin leviää huumaavan makea tuoksu! Ahhh!

Tämä helppo ”resepti” toimii mainiosti arjen jälkkärinä mutta myös välipalana, aamupalana, tylsän päivän piristyksenä…

Testatkaa heti vaikka tänään ja kiittäkää meitä myöhemmin!

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmaista pizzaa ja viiniä!

Älä huoli, me inhoamme spämmejä yhtä paljon kuin sinäkin. Tilaamalla meidän uutiskirjeen saat pelkkää timanttista postia meiltä!