Glowy Skin: hehkuvan ihon meikkivinkki

Glowy Skin: hehkuvan ihon meikkivinkki

Nyt seuraa tämän hetken paras yes girl -meikkivinkki!

Meikkivoide on helposti kakkumainen ja kuivuu etenkin karhealle kasvojen talvi-iholle kuin miksikin Halloween-naamariksi. Ehdoton error! Näin käy joskus siitäkin huolimatta, että kyseessä olisi hyvälaatuinen ja kevyt lemppari meikkivoide – kuten kuvan Lumenen Natural Glow.

yes girlin kikkakolmonen naamaritilanteita vastaan löytyy jokaisen meidän keittiöstä: öljy.

Tippa tai kaksi öljyä meikkivoiteen sekaan ja homma alkaa sujumaan kuin rasvattu.

Periaatteessa öljy voi olla mitä tahansa keittiökaapin oliiviöljystä hienompaan kosmetiikkamerkin kasvoöljyyn. yes girl fiilaa aina keittiön antimia mutta myös tämä Estelle &Thildin Super Bioactive repairing oil toimii kuin unelma ja on kaiken lisäksi vegaanista luonnonkosmetiikkaa.

Öljyn suhteen vajarit toimii paremmin kuin överit, joten muista lisätä sitä todella pieni pisara tai kaksi. Meikkivoiteesi saa astetta kevyemmän koostumuksen ja levittyy sen myötä helpommin kasvoille. Säästät siis samalla arvokasta aikaa kun levitys käy vikkelämmin kuin koskaan. Lopputuloskin on luonnollinen. yes yes yes!

Tällä vinkillä lyöt samalla vielä yhden kärpäsen lisää, sillä kasvojesi iho kiittää tästä kosteutuksesta ja huolenpidosta.

Sitä ei useinkaan ajattele kuinka tällaisella pienellä (ja halvalla) rutiinin vaihdoksella voi olla suuri vaikutus ihon hehkuun, niin meikattuna kuin sellaisenaan.

Jos tämä juju ei ole vielä tuttu juttu, niin heti keittiökaapille mars!

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmaista pizzaa ja viiniä!

Älä huoli, me inhoamme spämmejä yhtä paljon kuin sinäkin. Tilaamalla meidän uutiskirjeen saat pelkkää timanttista postia meiltä!