Eväät kuntoon!

Eväät kuntoon!

 

Nyt hifistellään herkkuevästen suhteen! Jos olet yhtään kuin me, niin tykkäät helpoista ja vaivattomista ratkaisuista. Tarvitsit sitten duunipäiviin uusia välipalaideoita tai leffailtoihin, niin we got you girl! 

Nämä herkut ovat varmasti osalle tuttuja, ainakin Nibblesit ovat olleet jo jonkin aikaa vakkariasukki meidän herkkukoreisssa, mutta latvialainen Beginnings on meille täysin uutuus – ja tsiisus millä pakkauksella! Jos jostain pidämme (puhtauden lisäksi), niin kauniista brändäyksestä! Näillä ihan mielellään koristaa keittiön herkkukorin.

 

 

Beginnings

Tyrnikeksit: Valmistaja itse kutsuu näitä herkkuja ”sin-free cookieseiksi”. Ne eivät sisällä mitään keinotekoista tai ylimääräistä paskaa. Keksit ovat käsintehtyjä ja ne kuivataan 45-asteessa 14 tuntia. Herkut ovat luonnollisesti gluteenittomia ja sokerittomia. Maistuvat silti aivan taivaalliselle.

Punajuurisipsit: Rakastamme kaikkia spessusipsejä, mutta meidän huomio kiinnittyi ensimmäisenä tuohon upeaan pakettiin. Package design 101. Itse punajuurisipsit on dipattu herkulliseen maustesoossiin. Nämäkin ovat täysin sin-free, kuivattu 45-asteessa, gluteenittomat ja sokerittomat.

 

Nakd

Nibbles: Kuten mainitsimme, Nibblesit ovat olleet vakkari namupala meidän herkkukorissa. Pienestä koostaan huolimatta nämä namipalat ovat kunnon energiapommeja. Ne sisältävät marjoja, taateleita ja pähkinöitä. Rakastamme sitä, ettei niistä löydy mitään ylimääräistä. Meidän absoluuttinen lempparimaku on suolainen karamelli, mutta näistä löytyy myös kookos, mansikka, toffee ja hedelmäsalaatti -palaset. Nams!

Posh Bits: Hallelujah, kun näimme nämä kaakao-bitsit ensimmäisen kerran. Pikku suupalat ovat täydelliset ja uudelleensuljettava pussi on nerokas. Miksei niitä ole enempää markkinoilla? Mandariinin ja suklaan yhdistelmä on l y ö m ä t ö n. Sen lisäksi löytyy vadelman ja merisuolan makuiset bits-pussit.

 

Myönnämme, että tasaisen verensokerin ylläpitäminen on välillä meillekin super haastavaa, mutta lupaamme pitää entistä parempaa huolta siitä, että laukuistamme löytyy vastedes aina välipala. Mitä herkumpi ja puhtaampi, sen parempi. Viikonlopun leffaeväät check!

 

 

Share:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.