Essin basilika-limonadi

Essin basilika-limonadi

 

Wuhuu, juhannuksen kunniaksi herätellään yes girlin vieraskeittiötä taas talviunilta! Tänään nautitaan Essin kesäisestä basilika-limonadista. 

 

Essi on meikäläisen, eli Kriseldan paras ystävä ja olemme tunteneet lukiosta saakka. Meillä on ihana bestisryhmä jäänyt lukioajoilta, joihin kuuluu myös yes girl Adama, sekä Ruusu että nykyään Berliinissä asuva Anu.

Sain juuri muistutuksen Kaikki mitä tiedän rakkaudesta -kirjasta, että juuri tällaiset pitkäaikaiset ystävyyssuhteet ovat elämän suola ja se suurin rakkaustarina. Itselläni ei ole siskoja, mutta mulla on nämä naiset. Juuri nämä naiset ovat olleet mukana (aikuis)elämäni onnellisimmilla hetkillä, mutta myös turvana ja tukena läpi kipeiden elämänvaiheiden yli.

 

Tänä juhannuksena nostetaan etämaljat näiden tyttöjen kanssa ystävyydelle, Essin limonadin kera – ehkä vähän terästettynä. Anywho, näin tämän juoman Essin Instagram storyissä ja se oli pakko saada talteen tännekin. Kaikki basilikapohjaiset juomat ovat niin hyviä. Ne sopivat niin aperitiiviksi, kuin seurustelujuomaksi. Toki näin kesähelteillä limonadin muodossa. #yesgirlLOVES!

 

 

 

Essin basilika-limonadi

 

♡ 2,5 dl sokeria

♡ 3 dl vettä

♡ ruukullinen basilikaa

♡ sitruunamehua

♡ Vichyä

 

➸ Keitä sokerista ja vedestä siirappi. Anna sokeriliemen jäähtyä.

➸ Murskaa basilika astiaan käyttäen esimerkiksi puukauhaa tai morttelia.

➸ Yhdistä siirappi sekä basilika, ja laita jääkaappiin maustumaan vähintään kahdeksi tunniksi.

➸ Siivilöi siirappi pulloon.

➸ Purista sitruunat ja sekoita siirappiin.

➸ Kaada päälle Vichyä

➸  Basilikasiirappia ja sitruunamehua voi laittaa oman maun mukaan.

 

 

Jos testailette drinkkiä, niin muistakaa täggäillä @yesgirlofficial, niin voidaan jakaa teidän kuvia! Lisäksi, jos haluatte täggäillä ja stalkkailla Essiä, niin hän löytyy nimimerkillä @essijk ja Essin ihanat rescue-koirat löytyy nimellä @blanca_and_lumi.

 

Ihanaa juhannusta rakkaat yes girlit ja kippis elämänläpi kestäville ystävyyssuhteille! ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmaista pizzaa ja viiniä!

Älä huoli, me inhoamme spämmejä yhtä paljon kuin sinäkin. Tilaamalla meidän uutiskirjeen saat pelkkää timanttista postia meiltä!