Eat what makes you happy

Eat what makes you happy

(Kaupallinen yhteistyö: Breyers proteiinijäätelö)

 

Voitte kuvitella meidän innostuksen, kun saimme yhteistyöpyynnön Breyersilta sähköpostiimme! Olemme törmänneet kyseiseen jätskimerkkiin jenkkireissuillamme, mutta vasta nyt pääsimme konkreettiseen kosketukseen tämän herkun kanssa. Ja millä tuurilla: Suomeen on nyt lanseerattu Breyersin ikioma protskujäätelö!

Rakastamme herkuttelua ja mielellämme teemme sitä kevein mielin, itseämme soimaamatta. Mottomme viime viikon Barcelonan reissullamme olikin: eat what makes you happy.

 

 

Yksi yes girlin tärkeimmistä arvoista on itsensä kuuntelu. Olemme puhuneet täällä paljon itsensä tuntemisen merkityksestä kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille. Kaverillesi toimiva kaava ei aina välttämättä ole sinulle paras ja vice versa.

Muistatte ehkä postauksemme aiheeseen liittyen? Olemmekin pyrkineet kysymään itseltämme joka päivä kysymyksen: mitä tarvitsen tänään?

Itsetietoisuutemme omasta yksilöllisyydestämme onkin kasvanut ja mielellään teemme tietoisempia valintoja arjessa. Rutiinit rytmittävät meidän kaikkien päiviä, mutta niitäkin on välillä hyvä tarkastella uudesta näkökulmasta. Kuinka usein tuleekaan laitettua autopilotti päälle jo heti aamusta?

 

 

Me yes girlit olemme pahimman luokan hedonisteja. Rakastamme herkkuja, emmekä usko, että tulemme koskaan jättämään niitä pois rutiineistamme. Sokerit ovat kuitenkin sellainen asia, jota välttelemme parhaamme mukaan, vaikka herkullisesta mausta emme tingi. Onneksemme Breyersin uudessa jätskissä nämä kaikki ominaisuudet yhdistyvät.

Emme myöskään pidä tarkasta kaloreiden laskennasta (kenellä on siihen aikaa?), mutta tietoisuus siitä, että teemme parempia valintoja, antaa meille mielenrauhan ja voimme herkutella ilman huolen häivää!

Viimeiset viikot olemmekin viettäneet laatuaikaa sohvalla Breyersin prodejätskien kanssa. Puolison kanssa Netflix & ice cream laskee pulssin ja mieli saa tarvittavan palautuksen kiireisten päivien jälkeen.

Sen lisäksi, että herkuttelu yhdistää meitä, niin me kaikki tarvitsemme päivittäin proteiineja ja mikäs sen ihanampaa, kuin sen nauttiminen jätskin muodossa?! Two birds, one stone. Täy-del-lis-tä!

 

 

Ylpeinä voimme kertoa, että pääsimme myös Breyersin – lausutaan muuten braijers – lanseeraustapahtumaan puhumaan näistä meille tärkeistä aiheista: itsensä kuuntelusta ja tasapainosta. Samassa tapahtumassa pääsimme kokoamaan jäätelöbuffassa meidän unelmien jätskiannoksen ja voitte jo arvata, mitä viemme perheen pääsiäispöytään.

 

 

Pääsiäisen (ja minkä tahansa muun päivän) herkkuannos syntyy, kun Breyersin kevyen herkkujäätelön päälle heittää marjoja, passionhedelmää, suolapähkinöitä ja hunajaa. Ja, toki myös vohvelit kuuluvat asiaan!

Miksei tätä kevyttä herkkujäätelöä voisi nauttia myös ihan sellaisenaan? Petra fiilaa vanilja, karamelli & pähkinä -patukkaa ja Kriselda Cookies & Creamiä. Toisaalta, molempi parempi ja myös mintunmakuinen jäde toimii, kun kaipaa jotain raikasta! Kohtuus kuitenkin kaikessa. Meillä on Instan puolella huutoäänestys käynnissä: mikä on sinun lempimaku?

 

 

Kuvat: Julius Konttinen

Share:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmaista pizzaa ja viiniä!

Älä huoli, me inhoamme spämmejä yhtä paljon kuin sinäkin. Tilaamalla meidän uutiskirjeen saat pelkkää timanttista postia meiltä!