DIY: Pink Body Scrub

DIY: Pink Body Scrub

Ahoy yes girlit! Toivottavasti kaikilla on/oli ihana ystävänpäivä. ❤️ Meillä täällä on ystävänpäiväviikko, sillä Petra on Suomessa kokonaisen viikon! yes girlit ovat reunited yli kahden kuukauden jälkeen.

Olemme paljon jutelleet tämän vuoden teemoista ja yksi ylitse muiden on rentoutuminen. Elämme suoritus- ja tavoitekeskeisessä maailmassa, että välillä on ihan hyvä vaan olla. Tai ainakin opetella vaan olemaan. Suoritamme töissä, kotona, kuntosalilla ja vapaa-ajalla pyrimme näkemään mahdollisimman paljon ystäviä – unohdamme, että tylsistyminen on yhtä tärkeää.

Tästä se alkaa kaverit! Kerran viikossa pidämme koti-spa-iltoja ja lupaamme skarpata sen suhteen, että jaamme myös täällä aktiivisemmin meidän vinkkejä. Ja koska haluamme, että kaikki timanttiset jutut löytyy “samojen kansien välistä”, niin meille päin saa myös vinkkailla teidän mind blowing ideoista! Kommenttiboksi on auki. ❤️

Kaikenlaiset ihonkuorintajutut ovat meidän mieleen ja erityisesti sellaiset, joita on helppo tehdä kotoa löytyvillä raaka-aineilla.

Tähän kuorintaan sain inspiksen Balilta – löysin mielettömän kuorinnan sieltä, mutta koska en voinut tuoda sitä kiloittain tänne Suomeen, niin oli käärittävä hihat ja luoda oma täällä yes girl laboratoriossa. Aineksia on 3+1 ja kuivatut ruusun terälehdet voi ihmeessä jättää pois, mikäli niitä ei nyt satu löytymään ruokakomerosta…

Pink Body Scrub

Himalayan suolaa

♡ Kookoshiutaleita

Oliiviöljysaippuaa

Kuivattuja ruusun terälehtiä

Jauha suola hienoksi, ettei terävät suolakiteet vahingoita ihoa. Suolalla on kevyt kuoriva vaikutus. Siinä on myös mineraaleja, jotka pehmentävät ja ravitsevat ihoa.

Kookoshiutaleet eivät maksa juuri mitään kaupassa ja ne kuorivat hellävaraisesti. Sopii kuivalle ja herkälle iholle. Kookos sisältää mineraaleja ja lisäksi sen rasvat hellivät ihoa.

Raasta saippua hiutaleiksi. Oliiviöljysaippua on virolaiselta luonnonkosmetiikkafirmalta Nurmelta, jonka löysin Ruohonjuuresta. Kyseinen saippua ei sisällä muuta kuin oliiviöljyä, kookosöljyä ja vettä. #yesgirlAPPROVED

Kuivatut ruusun terälehdet lisäävät tuoksua ja ripauksen ylellisyyttä!

P.S. Säilytäthän kuorintaa ilmatiiviissä purkissa ja: tämä kuorinta on ihana lahjaidea ystävälle tai äidille. Miksei poikaystävälle!? Kyllä kunnon yes boy käyttää kuorii ihoaan!

Share:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmaista pizzaa ja viiniä!

Älä huoli, me inhoamme spämmejä yhtä paljon kuin sinäkin. Tilaamalla meidän uutiskirjeen saat pelkkää timanttista postia meiltä!